Hei, hei vanha vuosi!

Vuosi vaihtui ongelmitta. Sheriffit katselivat aikansa ulkona raketteja, mutta sään takia hakeutuivat sisälle. Kumpikaan ei paukkeesta ollut moksiskaan, joten iltaa vietettiin aivan kuten mitä tahansa iltaa. Monessa kodissa ilta oli kyllä varmasti painajainen. Eräs työkaverini aloitti jo päivällä syöttämään koiralleen rauhoittavia ja pelkäsi illan pissityksiä koko päivän.

Vuosi 2009 oli kaiken kaikkiaan onnistunut. Kotiimme tupsahti keväällä pieni Jone. Jimi pärjäsi mejässä hienosti siirtyen VOI-luokkaan reilun kahden vuoden ikäisenä. Jonen kesäinen katoaminenkin päättyi iloisesti, ja koko kylä tuntee koiramme karkurina. Molemmat Sheriffit ovat olleet terveitä ja syöneet hyvin. Olemme saaneet hyviä vinkkejä uusilta ystäviltämme, joita olemme tavanneet niin blogin kuin muunkin koiraharrastuksen kautta. Lenkillä tosin oltaisiin voitu välillä käyttäytyä paremminkin, mutta on sitä vikaa siinä hihnan toisessakin päässä välillä.

Vuodelle 2010 emme ole tehneet suurempia suunnitelmia. Tavoitteena kuitenkin olisi käydä muutamissa näyttelyissä Jonen kanssa. Jimi luultavasti osallistuu jälleen johonkin mejä -kokeeseen, ja Jone harjoittelee kyseistä lajia. Harjoittelut näyttäkööt sitten ilmoitetaanko poika jo kokeeseenkin. Luolaharjoituksia odotetaan keväälle ja toivotaan pääsevämme jo niihinkin kokeisiin. Jone puolestaan ehkä taitaa osallistua myös päivän mittaiselle agilityyn tutustumiskurssille. Suurista suunnitelmista huolimatta mitään emme pyri tekemään palkintojen maku suussa vaan kaikesta jännästä nauttien. Toivottavasti kaverukset pysyvät terveinä ja toistensa parhaina ystävinä myös tulevana vuonna.

Mukavaa alkanutta vuotta 2010 ja kaikkea hyvää tulevissa haasteissa!

0 kommenttia: