Jonen tulkut

Niin ihan tyhjin käsin emme tulleet Jonen kanssa näyttelyistä. Jone valitsi itselleen neljä vinkulelua, pitihän "lasta" vähän lahjoa olemaan kunnolla, mutta emme esittele nyt niitä. Esittelemme tuliaiset jotka toimme kotona olleelle Sohville sekä Jimille (uhups, isäntä muutes jätettiinkin ilman tulkkuja). Sohville löysimme hienon ruusukkeen; Sohva champion. Sohvimme on osoittautunut varsinaiseksi Sohvaperunaksi ja tyttö olikin varsin haltioitunut omasta ruusukkeestaan.

Taloutemme virallinen sohvaperuna

Jimille löysimme myös oman ruusukkeen. En ole tiennytkään Jimin osanneen lukea, mutta nytpähän tiedän. Kaveria ei saanut mitenkään poseeraamaan ruusukkeen kanssa, ihmekös tuo sillä ruusukkeessa lukee Peräkammarin poika.

Pettynyt "kruunattu"

4 kommenttia:

2. kesäkuuta 2010 klo 16.24 Anonyymi kirjoitti...

Onpas hienot ruusukkeet! Isännällekin voisi hommata tommosen sohva champion-ruusukkeen. Sohvalla rötköttämisessä ollaan meinaan aikamoisia mestareita.
Maurille sopisi varmaan sellainen missä lukee "Kulmakunnan kauhu". :D

2. kesäkuuta 2010 klo 21.35 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Mauri: Jimi tahtoi oman ruusukkeensa piiloon, mutta Sohvin ruusuke koristaa häkkiä.

Antaa sen isännän retkottaa siinä sohvalla, sitten kun tekin muutatte omakotitaloon tai muuhun vastaavaan pihalliseen kotiin niin on akut ladattuna :o) Sitten ei tunnu kerkeevänkään istua sohvalla, tai jos kerkee niin nukkuu istualleen. Siis näin tuntuu meillä käyneen, kolmas kesä tässä aluillaan joten ehkä kohta saamme nauttia työmme hedelmistä ja omasta sadosta.

Eihän Mauri mikään Kulmakunnan kauhu ole, höpsistä nyt!

5. kesäkuuta 2010 klo 12.08 Marja J kirjoitti...

Meidän Pyryllä on tietenkin se "Kulmmakunnan kauhu"! Ja meillä ostetaan kaikille kasvateille ekasta "erinomaisesta" hieno pinkki ruusuke, sillä meidän eka ERI oli kuin serti (joita muuten ei ole tullut!) :)

5. kesäkuuta 2010 klo 12.38 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Marja: Eihän Pyry voi olla mikään "Kulmakunnan kauhu", nyt on emäntä ollut siellä ihan liian vaativainen koiransa suhteen ;)

Miusta tuo kasvattien muistaminen ruusukkein on aivan ihastuttavaa. Ja eiköhän sitä ajan kanssa sertejäkin tippune. Niin hienostihan kasvatit ovat pärjänneet!