Pelastusliivit

Mökkeilemme aivan liian harvoin ja eräänä syynä onkin ehkä lähtemisen vaikeus. Tämmöisen pataljoonan liikkumiseen vaaditaan suuria suunnitelmia sekä kunnon pakkaamista. Viimeksi mökkeillessämme kuitenkin tulimme tulokseen, että Jone tarvitsee ehdottomasti pelastusliivit. Kaverihan tahtoi seisoa veneen reunalla eikä hyppääminen ollut kaukana. Jimi istuu tyylikkäästi sylissä, mutta Joneahan ei syli kiinnosta, jos jotain muuta mielenkiintoista on ympärillä.

Käydessäni Motonetissä luulin ostavani halvalla pelastusliivit. Hintaa liiveillä oli 14,90 € eli ei paljon henkivakuutukseksi, mutta Musti & Mirri möi liivejä hintaan 10,90 €. Istuvuus liiveillä voisi olla parempi, tosin eihän ihmisillekään suunnatut liivit ole ihan tyköistuvat.

Liivejä onkin nyt sitten opeteltu pitämään sisätiloissa ja ne ovat osottautuneet varsin mukaviksi; ne päällä on kiva leikkiä! Joka tapauksessa jatkossa ne olisi tarkoitus testata Jonen veneillessä ja mahdollisesti "opettaessa" Jimiä uimaan.


4 kommenttia:

18. kesäkuuta 2010 klo 23.33 Sunan kirjoitti...

Meilläkin pitää varmaan mökkikauden avauksen jälkeen liivit hankkia. Pojat kyllä näyttävät oikein tomerilta merimiehiltä! :)

19. kesäkuuta 2010 klo 13.36 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan: Pelastusliivit on yllättävän halpa vakuutus, jos sattuu tippumaan veneestä. Se varsinkin Jonen kohdalla onkin täysin mahdollista. Saa nähdä sitten saadaanko liivejä rannalla päälle, sillä meno kohti mökkisaarta kohti on aina melkoinen. Suosittelen tätä ostosta, vaikka olemmekin vain sisällä liivejä sovittaneet. Ainakaan meillä niistä ei oltu moksiskaan :)

20. kesäkuuta 2010 klo 22.39 Nelli kirjoitti...

Meillä ei toistaiseksi ole liivejä tarvittu kun ei ole tuota venettä, saati nyt sitä järveäkään tässä pitäjässä. :P Mutta komeilta näyttävät pojat liiveissään! :D

21. kesäkuuta 2010 klo 22.03 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Nelli: Tajusin juuri, että olen asunut koko ajan veden lähellä. Olisipas se hirveetä mikäli sitä ei olisi lähellä. Sheriffit palvelevat ja vartioivat kohta maan lisäksi myös vesillä ;)