Syödään lihapullaa

Meillä on siirrytty syöttämään koulutuksissa nykyisin Saarioisten lihapullia (vähän vaihtelua elämään), lisäksi Jimi syö lääkkeensä lihapullaan piilotettuna. Jonesta onkin kehkeytynyt varsinainen epäilijä oman ruokansa suhteen. Se on välillä aivan varma, että emäntä yrittää "myrkyttää" myös hänet jollain tabuilla. Onneksi Jimi syö lihapullansa lääkkeineen sillä kuuria on vielä noin 30 tabletillista jäljellä.

Jonen tyylin sain osittain sentään kuvattua. Ennen tätä maistamistahan pulla piti kuljettaa häntä pystyssä jääkaapilta eteiseen ja sen jälkeen pyöriä pullan päällä selällään. Syöminenkin tapahtui melkoisen hienostellen, vain kastike näytti puuttuneen ;)


4 kommenttia:

19. kesäkuuta 2010 klo 13.34 Kisu kirjoitti...

Jos olis osa jäänyt mattoon... namnam :D

19. kesäkuuta 2010 klo 13.42 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kisu: Niinpä. Pulla taitaa maistua paremmin nuollessa se matosta. Kyllähän valmiit lihapullat ovat saaneet negatiivista valoa valmistuksessa käytettävistä raaka-aineista, mutta jännää jotta koirakin huomaa pullan olevan sitkis ;) Ja samaisia pyöryköitä taitaa syödä moni lapsi koulussa ja kotona.

21. kesäkuuta 2010 klo 8.35 Aikku kirjoitti...

Olli hotkaisee lihapullan alle yhden nanosekunnin ilman turhia maistamisia. Tai siis näinhän tapahtuu kaiken ruoan kohdalla. On vain yksi poikkeus: tuorekurkku pitää pureskella ;)

21. kesäkuuta 2010 klo 22.00 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Olli: Niin meilläkin joskus, mutta yleensä ruokailu on nautinnollinen hetki päivässä johon tuhlataan aikaa.