Loma on ohitse :(

Kolme viikkoa hurahti liian nopeasti, edes tomaatin raakileet eivät kerinneet siinä ajassa juurikaan kasvaa. Loma oli kuitenkin ihanan rentouttava, vaikka säät eivät välttämättä olleetkaan parhaat mahdolliset. Kuvia tuli otettua aika paljon ja kohteina jälleen Sheriffit, tietenkin. Kuvia on tulossa ihan pian (tänään tai huomenna) uudistuneeseen galleriaamme, mutta tässä joitain otoksia siitä mitä olemme lomalla tehneet.

Lomalla tietenkin valvotaan ja nukutaan piiiiiitkään

Toiset jopa tarkenee nukkua peitotta

Aamupala syödään hienosti kuistilla nautiskellen luonnon ja naapuruston äänistä

Käydään toki lenkillä

Tervehditään naapureita

Tutustutaan uusiin ystäviin, porokoira Kuotsa

Jotkut jopa leikkivät

Toiset katsovat leikkiä ja toiset eivät edes jaksa katsoa sitä

Lomalla voi myös ottaa päikkärit

Tai ottaa muuten vaan rennosti

Joskus on kiva sukeltaa aaltoihin

Tai sitten uida uimisen ilosta

Välillä tekee mieli tutkia luontoa ja rauhaisaa metsää

Joskus luontoa tulee tutkittu hieman tarkemminkin, joskus ehkä jopa maistettuakin

Oikein lämpinä päivinä meillä nykyisin pääsee koiratkin ovesta itsekseen, ja siitäkös kaikki tykkää! Joskus ovella kuitenkin sattuu törmäämään pokeen...

Jossain vaiheessa näistäkin ruukuista saadaan ruokaa pöytään, jotkut ovat epäileviä sen asian suhteen

Toki lomalla tulee myös veneiltyä ja nautittu kyydistä

Toisille Vatorin kyyti on liian hiljainen, joten siihen täytyy hankkia jännitystä veneen reunalla päivystäessään

Lomalla lenkkeilykin ollaan voitu ottaa huvin kannalta

Huvia ja hommia ei kuitenkaan pidä sotkea toisiinsa, rappusilta vahitaan naapurustoa jopa lomalla...

...ja tarkkaan

...toiset vielä tarkemmin

Ehkä onkin hyvä palata töihin, jos koirat ovat kolmen viikon väsytyksen jälkeen jo tässä kunnossa, jotta sammuvat tuulikaappiin...



Lomamme on siis ohitse, mutta toivottavasti kesä ei vielä ole. Oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!

10 kommenttia:

20. kesäkuuta 2010 klo 17.39 Marja-Leena kirjoitti...

Ai kuinka ihania lomakuvia. Siis voiko Jonen ja Jimin ihan oikeasti jättää terassille vähän pidemmäksi aikaa ilman, että ne ovat kiinni? Ihan sen takia vaan kyselen kun Ossi lähtisi kyllä viipottamaan. Sillä on siis valjaat aina kun se on ulkona ja sellaisessa reilun kymmenen metrin juoksunarussa kiinni fleksillä. Muutoin kyllä voisi sanoa heihei Ossille......

Ai että teillä on kaunis laattalatiia. Meillä on ihan samaa värimaailmaa. Laatat vaan ovat vähän erimallisia. Veikkaisin, että puolet tuosta kun ovat sellaisia pitkulaisia...Terveisin Ossi ja M-L

20. kesäkuuta 2010 klo 18.18 Sunan kirjoitti...

Siellähän on vietetty lomaa monenlaisin mukavin puuhin, sheriffeillä on ollut varsinaiset koiran päivät :)

20. kesäkuuta 2010 klo 18.45 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Marja-Leena: Kiitoksia, galleriasta löytyy nyt lisää kuvia (huhti-,touko- ja kesäkuun osalta) ;)

Valitettavasti koirat eivät pysy irti pihalla, ainakaan kovin kauan. Meillä on aidattu oleskelualue takapihalla jossa saavat juosta, mökki puolestaan sijaitsee saaressa joten sen kummemmin aluetta ei tarvitse aidata. Joskus olemme kuljettaneet Jimin (ja ehkä Jonenkin) autoon ja autosta kotiovelle ilman remmejä, mutta muutoin nämä pysyvät kiinni.

Mitä lattialaattoihin tulee niin tämä väritys on oikein sopiva koirien kanssa, pienet kuolat ja hiekat eivät juurikaan näy. Muutoin suosisin yksivärisiä laattoja.

Sunan: Enemmänkin olisi pitänyt touhuta, rupeaa ihan harmittamaan mitä jäi tekemättä kolmen viikon aikana. Toisaalta saimmepahan ainakin aikaa toisillemme ja huominen työviikon startti saattaakin olla todella järkytys minulle sekä koirille. Mehän ollaan lähes erottamattomia ;)

20. kesäkuuta 2010 klo 20.44 Sunan kirjoitti...

No mutta teki sitä lomalla mitä tahansa niin ainahan jää jotain puuttumaan :) Voin jo itse kuvitella lomani loppua ja silloin on varmasti kouluun paluu järkytys myös emännälle, koira-parka kun pitäisi jättää ihan yksin koko päiväksi kotiin, miten sitä muka viime vuosi pärjättiin erossa toisistamme :P

20. kesäkuuta 2010 klo 22.41 Nelli kirjoitti...

Komppaan edellisiä! :) Ihanan oloinen loma teillä on ollut! :) Näitä kuvia on ilo katsella!
Omaa lomaa odotellessa elokuussa. :D

21. kesäkuuta 2010 klo 8.33 Aikku kirjoitti...

Onpas teillä ollut monta mukavaa hetkeä poikien kanssa lomaillessa! Onneksi kesää on vielä puolet jäljellä ja parhaimmat uimakelitkin (varmaan) vasta edessä.

21. kesäkuuta 2010 klo 13.09 Marja-Leena kirjoitti...

No sitten ymmärrän hyvin jos on saaressa mökki niin ei tartte mäyristä pidellä kiinni:)

Meilläkin on niin iso tontti ettei ole halua eikä rahaa aitailla sitä ja ehkä paikka voisi menettääkin jotain siis JOS sen mukamas aitaisi. Ossi pysyy siis juoksunarussa.

Noista laatoista vielä kun itse tykkään niistä niin huisisti. Meille tuli aikaa, aikaa sitten ekaa kertaa yksi ehkä noin viisivuotias tyttö kylään. Hän kysyi ensimmäisenä: "Miten teillä on noin likaiset lattiat?" :) Hupaisinta oli, että juuri olin tyttären synttäreitä varten pessyt lattiat. Eikä Ossia ollut silloin olemassakaan. Tästä tapahtumasta ehkä jotain 12 vuotta.... Terveisin Ossi ja M-L

21. kesäkuuta 2010 klo 21.57 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan: Niin totta. Parempi onkin ettei suunnittele tekemisiään etukäteen. Ei tule sitten paniikkia tekemättömistä asioista.

Ensimmäinen työpäivä meni ihan hyvin, onneksi taustakuvana työkoneessa on omat rakkaani ;) Sheriffeistä nuorempi jäi huutamaan lähtöni perään, mutta oven napsahtaessa kiinni hiljeni masentuneena. Vai kiipesiköhän se nukkumaan isännän kainaloon?!

Nelli: Tällä lomalla opittiin nauttimaan pienistä asioista ja antamaan arvoa sille mitä meillä jo on. Meille tapahtui ehkä jokin herääminen tässä tavaroiden, kiireen ja rahan hallitsemassa maailmassa.

Olli: Niin kalenterin mukaan kesää on vielä jäljellä. Viime kesänä tuli uitua tasan kerran ja nyt pelottaa tuleeko uitua kertaakaan. Ilman saunaa luultavasti ei ainakaan.

Marja-Leena ja Ossi: Meilläkin Jimillä oli yksinään naru pihalla ja silloin tällöin valvonnan alla se päästettiin irtikin pihassa. Jonen tullessa päädyimme siihen, että aitaaminen on kaikille helpoin keino. Juoksunaruissa leikkiessään nämä saisivat pahaa jälkeä itselleen.

Meidän lattioita ei sentään ole likaiseksi luultu, mutta kieltämättä jos olisimme taloa olleet rakentamassa emme olisi tuollaisia laittaneet. Käytännöllisintä olisi muutoin ollut varmaankin laittaa koko asuntoon laattaa, niin ei olisi tullut naarmuja lattioihin ;)

21. kesäkuuta 2010 klo 22.54 idatoi kirjoitti...

Ihania kesäkuvia! Mäyrikset nauttii todella kesästä :)

21. kesäkuuta 2010 klo 23.24 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Idatoi: Mäykyt todellakin rakastavat kesää, eikä emäntäkään kaipaa pimentyviä iltoja ja kylmyyttä. V oi kunpa kesä kestäisi hetken auemmin.