Perjantaipullo ja muuta puuhaa

Viime aikoina herrat ovat saaneet useammankin uuden puuhalelun joista nappulat ovat näyttäneet maistuvan. Jimille ostettiin jossain vaiheessa tuollainen Busy buddyn -muovipullo ja se kaipasikin nyt jo päivitystä, sillä tuota entistä ei saa enää auki. On ollut joskus kovatkin leikit... Nuoremmat Sheriffit eivät osaa leikkiä tuollaisen pullon kanssa niin, että saisivat nappuloita syödyksi. Ainostaan Jimi on keksinyt idean kuinka se tyhjenee.


Jimin lemppari kuitenkin on Nina Ottossonin Dog Casino. Siinä on sopivasti haastetta eikä se kolise tai sen perässä tarvitse juosta.


Nuoremmat herrat puolestaan tykkäävät tuollaisesta Busy buddyn puuhapallosta jota pyörittäessä tippuu nappuloita. Toinen lemppari sitten on tuo Nina Ottossonin Pyramidi josta tulee aivan mieletön kolina. Ja sitä tietenkin täytyy paukuttaa jokaiseen nurkkaan, aivan kuin meillä tehtäisiin remppaa. Tähän tekstiin on kuvattu videokin jota tietenkään en nyt sitten löydä. Joka tapauksessa koirat ovat ehkä vähän rauhallisempia sinä iltana jolloin ovat ruokansa nauttineet jotenkin muuten kuin kupista.

6 kommenttia:

13. tammikuuta 2012 klo 17.34 Suvi ja Eppu kirjoitti...

Lukiko tuossa Perjantai-pullossa, että kokoa S?

Meillä ei oo kolmeen vuoteen voitu ostaa mitään kokoa S, vaikka koira on pieni "mäykkytyttönen". S = Suhteellisen pikaisesti tapettu...

Jos tuo kestää, niin meillekin hommataan täst edes perjantaipullo:)

Tuosta nurkkien kolkuttelusta täytyy sanoa sen verran, että meillä kun asutaan rivarissa, pitää noita kovia leluja vähän rajoittaa, vaikka naapurit ei valitakkaan. Pallon pompotustakin pitää rajoittaa, se kun on hauskinta klo 23:n jälkeen!

Jimi on jotenkin niin fiksun näköinen herra, että tuo pelilauta sopii siihen kirsun alle kun... Nami suuhun!

13. tammikuuta 2012 klo 19.29 Myrsky kirjoitti...

Joo, tommoset puuhalelut on kätevää ajanvietettä. Syön mielummin napurani just semmosesta keinutettavasti tötteröstä. Seriffipojilla onkin monta aktivointilelua. Tahtoo kans lisää...

13. tammikuuta 2012 klo 21.21 Sunan kirjoitti...

Kun Pinja oli nuorempi, meillekin hankittiin monenlaisia aktviointileluja ja nyt jouluksi ostin uuden älypelin. Stellalle puppykongi on ollut vielä paras. Tuollaista Busy buddy palloa meillä ei olekaan, mutta näyttää kivalta, oletko tykännyt siitä? :) Ja tuo pyramidi tosiaan pitää järjetöntä metakkaa :D

15. tammikuuta 2012 klo 22.04 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Suvi ja Eppu: Kyllä se tosiaankin on kokoa S ja ehjänä on meillä pysynyt. Suosittelemme testaamaan, täyttä takuuta ei tietty voi antaa. Ja kyllä Jimi on fiksu kaikkien älypeliensä kanssa :)

15. tammikuuta 2012 klo 22.07 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Myrsky: Meillä on noita enemmänkin. Emäntä on oikea puuhalelujen hamstraaja, me kun mieluummin syötäisiin nappulamme lisukkeiden kanssa ihan normaalisti kupista.

15. tammikuuta 2012 klo 22.10 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan: Pullo on Jimin lemppari noiden älypelien rinnalla. Se inhoaa kolisevia asioita sekä kongeja, joita toiset taas tuntuvat rakastavan. Eli kun jokaiselle hankkii jotain sopivaa täyttyy kaikki kaapit koirien tavaroista :)