Pääsiäistä

Pääsiäinen taitaa tässä talossa tarkoittaa vieraiden kanssa turinointia, ulkoilua, hyvää ruokaa ja ennen kaikkea lepäilyä. Viime viikolla talouteemme saapunut Sohvi on ottanut oman paikkansa kodissamme. Välillä Sihteerikkö Sohvin tempaukset kauhistuttavat vierästä katsottuna, tytöltä ei ainakaan puutu rohkeutta. Tosin rohkeuden ja tyhmänrohkeuden ero taitaa olla häilyväinen. Tänään tyllerön tempaukset näkyivät päiväunien aikaan, kieltämättä toiminta sai hymyilemään.

Ensin on kaksi sänkyä nukkujia kuitenkin on kolme. Kuka jää ilman sänkyä ja kenen patjan alta löytyy herne?

Sohvi valmistautuu valloittamaan Jimin uuden sängyn

Jimi kerkesi kuitenkin väliin ja hyppäsi kiireellä omaan sänkyynsä

Pitkään ei kyllä Jimi saanut makoilla sängyssään ja huomatkaapa kuka jäi ilman petiä...

Emännän ryhtyessä katsomaan Maajussille morsianta oli jälleen koko porukka koossa. Jone onkin jo oman käpysensä löytänyt.


Kevät koittaa,
valo taas pitkän talven voittaa.
Oikein rentouttavaa Pääsiäistä kaikille!

8 kommenttia:

3. huhtikuuta 2010 klo 11.19 Aikku kirjoitti...

Hyvin on Sohvi solahtanut mäyräkoiramaiseen elämään! Nukkuminen on yksi elämän perusnautinnoista.

Hyvää pääsiäistä!

3. huhtikuuta 2010 klo 11.30 Anonyymi kirjoitti...

Ai luoja miten ihana typykkä, luulisi että koirat ottaisi neidin saaliikseen. Eivät taida pitää pupuna

3. huhtikuuta 2010 klo 16.48 Kisu kirjoitti...

Näin tänään eläinkaupassa Sohvin lajitoverin ja lappu lupasi juuri laumakaipuuta ja päiväaktiivisuutta. Varmasti Jimikin lämpenee pallerolle :)

3. huhtikuuta 2010 klo 17.16 Sunan kirjoitti...

Heh, eikös se niin ole että naiset ne pitää talossa jöötää ja teillä selvästi pojat on jo tossun alla :D

4. huhtikuuta 2010 klo 21.53 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Tuolla se taas kolmikko pötköttelee lattialla vierekkäin. Tytöstä meinaa tulla jopa hieman kinaa, mutta onneksi Sohvi osaa olla sopivasti molempien kanssa. Ja tasapuolisesti osaa pissiä molempien Sheriffien sänkyihinkin.

11. huhtikuuta 2010 klo 15.11 Pau kirjoitti...

Huhhuh! Ei meillä vaan!!! Jo lemmikkivaunu tuottaa tuskaa, kun lähimaastossa on kani (saalis) boksissa. Onko sheriffit metsästyslinjaisia?

11. huhtikuuta 2010 klo 19.40 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Pau: Molempien koiruudet vanhemmat ovat jokseenkin riistaviettisiä. Jimin isä kuoli tapaturmaisesti ajaessaan jänistä. Jonen isä ajaa kanssa talvet jänistä. Onneksi pojat eivät, ainakaan vielä. Lenkkeillessä kyllä välillä pääsee ajohaukahdus molemmilta, mikäli näkevät jänön, mutta perään eivät saa lähteä. En anna edes jäljestää jänöjä, sillä tarkoitus olisi Jonestakin koulia jälkikoira.

Jonen äiti sitten on luolavalio, eli siihenkin riistaan vetää veri. Ja Jimin isällä oli myös muistaakseni luolalta tuloksia.

11. huhtikuuta 2010 klo 20.51 Pau kirjoitti...

Onpas monipuolista taustaa:) Taika jäljesti 8 kk iässä haavakkoketun kylmiltään (eli emäntä oli ehtinyt hankkia vain jäljestysliinan ja valjaat) ja on siitä asti ollut tohkeissaan ketun jäljistäkin. Näyttää kyllä hauskalta Sohvin ja sheriffien ystävyys!