Rentouttavaa iltaa Sokkikokin parissa

Päätimme laittaa todistusaineistoa siitä kuinka hyvin Sheriffit ja Sohvi tulevat toimeen. Kaikki kokoontuvat päivän päätteeksi katselemaan telkkua "arkiolohuoneeseemme", jossa on on yleensä aina tiivis ja rauhaisa tunnelma.

Huomatkaapas Sohvin kurkottaminen sohvalle (täysin mäykyiltä opittua) sekä Jonen yli hyppääminen.


8 kommenttia:

11. huhtikuuta 2010 klo 21.40 nakkila kirjoitti...

Jestas miten hauska video=DD nakkilan väki nauraa kippurassa=)))Jone näyttäisi olevan kovin ihastunut tähän uuteen karvaladyyn=D

12. huhtikuuta 2010 klo 0.08 Anonyymi kirjoitti...

Voi jee..ihanan näköistä..

12. huhtikuuta 2010 klo 8.27 Aikku kirjoitti...

Mutta Jonea ei kummemmin näyttänyt ruokaohjelma kiinnostavan... Jokos pojille maistuu taas sapuskat?

12. huhtikuuta 2010 klo 21.00 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Nakkila: Kiva, jotta piristimme päiväänne. Saatte uskoa, että täällä on välillä hymy kans herkässä. Jone on todellakin oikein ihastunut uuteen sihteerikköön, sille pitää jopa esitellä leluja. Meillä ilmeisesti kasvaa ja varttuu kani jolla on kohta oikean mäykyn eleet. Valjaat sille on jo tehty, kohta vedetään porkkanalla jälkeä ;)

Anonyymi: Kiitti! Tätä herttaisuutta varmaan tulee jatkossa lisää.

Olli: Jone on vieläkin vähän huonolla syönnillä, kahtena päivänä on ruoka maistunut viimeistä nappulaa myöten. Kuten videossakin näkyy kylkkärit ovat aika pinnassa :( Aamulla herätessäni sain raivata kahdet isot ja kolmet pienet shaisset lattialta. Päivällä kaveri oli oksentanut. Täytyy kohta ottaa yhteyttä lääkärille.

13. huhtikuuta 2010 klo 14.33 Kisu kirjoitti...

Ihana kolmikko! Sohvi tuottaa iloa myös tännepäin :)

13. huhtikuuta 2010 klo 22.08 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kisu: Joo me ulkoiltiinkin tänään porukalla. Kohta Sohvi varmaan on kolmantena vetäjänä / vedettävänä lenkeillä. Kani on niin tottunut seuraamme ettei se enää juuri tahtoisi häkkiinsä. Pakkohan sitä siellä on kuitenkin välillä pitääkin. Molempien koiruuksien sängytkin on jo pissitty :(

18. huhtikuuta 2010 klo 21.27 Tuula kirjoitti...

Tosi mukavaa katsottavaa, voisin katsoa vaikka kuinka monta kertaa, vaikkei tässä nyt niin hurjia tapahdukkaan ^^. On vaan niin söpöä kun eläimet on kavereita. Muutenkin tunnelma niin rento ja kodikas. Kiva.

18. huhtikuuta 2010 klo 22.15 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Tuuluska: Kohta varmaan tulee video jossa tapahtuu jotain ;) Sohvi on ryhtynyt kiusaamaan koiria ihan urakalla; hyppii yli ja juoksee mahan ali. Se oikein näyttää nauttivan kiusaamisesta. Hyvähän se on kun itse saa hypätä sohvalle karkuun.