Riemukasta pakkasta!

Tulihan se talvi tänäkin vuonna. Tuulet ovat puhaltaneet vissiin Siperiasta asti tätä raikasta pakkassäätä. Nenä on kapsahtanut jäähän jo ennen postilaatikoille saapumista, uusimmatkin autot hyytyvät ja mäyräkoirat eivät tahdo ulkoilla. Tänään kohtasimme -32 asteen rapsakan pakkasaamun. Jätimme aamulenkin ihan suosiolla väliin, kaverit kävivät vain takapihalla ja jäivät nauttimaan sitten takan lämmöstä sekä isännän kesälomasta. En ole katkera, mutta kuitenkin...

Kaikesta huolimatta olen pyrkinyt etsimään tästäkin kaudesta jotain hyvää. Tämähän on juurikin oikea ilma pitää taloutemme mäykkyjä irti. Huomasin että nehän pysyvät irrallaan kanssani. Kieltämättä olosuhteet olivat puolellani; kolme kappaletta mäyräkoiria, ilman päivän toista ruokintaa ja talvitakkejaan pysyy irrallaan, vaikka jäniksiä & muuta pienriistaa kuhiseva metsä kutsuu vieressä houkuttelevasti. Tunsin olevani julmuri emäntä käyttäessäni tilaisuutta hyväkseni. Tämä iloittelu tapahtui sunnuntaina mummolani maisemissa, kun kävimme tätini kanssa pienesti ulkoilemassa.



4 kommenttia:

1. helmikuuta 2012 klo 22.03 Unna kirjoitti...

Tosi kiva ajatus laittaa näitä leikkivideoita sheriffiblogiin! :) Tekisi mieli aina nostaa itseä niskasta kun hurautat ohi potkurilla kera yhden sheriffin, ja oma möykkämakkara tuhisee jossain sohvan uumenissa... Zemit pakkaseen, kysyypi asennetta. :)

2. helmikuuta 2012 klo 7.18 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Unna: Minusta on kiva kattoo tuota leikkiä vaikka kuinka kauan. Se jotenkin rentouttaakin. Sisällä vaan videoista tulee turhan tummia. Potkurointi taitaa tältä viikolta jäädä, ei se taida näissä lukemissa edes kulkea. Mutta kivaa se kyllä on. Toivottavasti näyttää siltä :) Kuin myös zemit teille!

2. helmikuuta 2012 klo 10.50 Aikku kirjoitti...

Kyllä näillä pakkasilla mäyräkoira pysyy tiukasti neljän seinän sisällä. Ulos täytyy pakottaa ja asioinnin jälkeen koiralla on kiire takaisin kotiin.

5. helmikuuta 2012 klo 12.25 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Olli: Juu mäykystä parhain paikka on takkatulen ääressä...