Valistusta nykynuorison tyylillä

Isäntä on yrittänyt tehdä pojastaan Tarmosta, meidän Jonesta, raskaamman musiikin ystävää. Itse puolestani olen pitänyt Jonea ihan poppipoikana, sehän innostuu heti kun näkee emäntänsä kuulokkeet korvilla. Sen takia Jonen kanssa on yritetty omaksi iloksemme myös koiratanssia, siis ihan kotona.

Joka tapauksessa tässä eräänä aamuna kuunnellessani musiikkia seurasi Jone minua kuin hai laivaa. Näytin sille omaa puhelintani ja sehän riemastui näkemästään. Otin kuulokkeet pois ja laitoin puhelimen lattialle. Sitten tapahtuikin kummia :) Jone istua törötti kuin tatti ja seurasi Redramaa. Meillä ollaan siis siirrytty sivistyksessä ja suvaitsevaisuudessa uudelle asteelle ja ryhdytty rikkomaan jo lapsuudessa iskostuneita mielikuvia romaneita kohtaan. Tässä vielä todistetta kuinka Jone omaksuu valistusta. Ensimmäinen on piiiiitkä, toisessa videossa sama asia todetaan lyhyemmässä ajassa. Ja painamalla tästä näet puolestaan musiikkivideon.



10 kommenttia:

17. helmikuuta 2012 klo 8.34 Anonyymi kirjoitti...

I.H.A.N.A.

Otsa rypyssä hillittömällä keskittymisellä kattellaan videota ja kuunnellaan musiikkia...

17. helmikuuta 2012 klo 9.39 Aikku kirjoitti...

Jone on mainion näköinen kuono vinossa ja kirsu kiinni kännykässä. Vielä kun oppisi hakemaan mielimusiikkinsa itsekseen :)

17. helmikuuta 2012 klo 11.04 Liisa kirjoitti...

En voinut olla nauramatta ääneen! Nuo mietteliäät otsakurtut ja jälkimmäisessä videossa nenän painaminen ruttuun puhelinta vasten.. Vain mäyräkoira voi tehdä noin. Kiitos päivän piristyksestä :)

17. helmikuuta 2012 klo 16.42 Heli kirjoitti...

Aivan huippua Jonelta, hyvä että tuolilla pysyin kun niin nauratti toisen keskittynyt ilme, oikeen piti nenä painaa puhelimeen!!!

20. helmikuuta 2012 klo 12.16 Raisa+Funi+Dana kirjoitti...

Loistava :D Mäyräkoiralla on aina niin paljonpuhuvia ilmeitä ;)

20. helmikuuta 2012 klo 20.05 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kurttu otsainen Jone on enemmän kuin mielissään saamastaan jakamattomasta huomiosta. Jonesta saisi tämmöisiä videoita helpoiten. Niin kovin elämä kummastuttaa sitä :)

21. helmikuuta 2012 klo 22.27 Alma ja kumppanit kirjoitti...

Kaikki mahdollinen on jo sanottu. Katsoin (laiskuuksissani) jälkimmäisen videon ja täytyy todeta että oli niin sydämen sulattava! :D Hihitin ääneen kameran kuvatessa sivuprofiilin litistynyttä nenää.

21. helmikuuta 2012 klo 22.38 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Alma ja kumppanit: Jone on se joka saa meidät eniten itkemään sekä nauramaan. Se luultavasti huijaa ettei olisi penaalin terävin kynä ja oikeasti onkin juuri sitä. Me muut ollaan vaan palvelusväkeä :)

23. helmikuuta 2012 klo 8.37 Ellieli kirjoitti...

Mahdottoman ihanat videot. Ei voi kuin nauraa. Toinen niin keskittyneesti seuraa kännykkäesitystä ja sit toinen purauttaa itseään taustalla. Eikös vain purauttaja sai pahat mulkasut, kun kehtas häiritä toisen keskittymistä :DDD
Sen verran monta kertaa oon jo käynyt katsomassa näitä, et huomasin kuinka tuolla taustalla Jimi pyhkeili suupieliään mattoon ;)

26. helmikuuta 2012 klo 9.35 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Ellieli: Kiitti. Jos Jonelta kysyttäisiin on hänen mielestä Jimi aina väärässä paikassa väärään aikaan. Sillähän ei ole mitään tilannetajua vaan se aina häiritsee keskittymistä :) Kiva kuulla, että videoista on ollut useammalle kerralle katsottavaa.