Vappuilua

Tässä ollaan vietettyä hyvin koleaa vappua. Leskenlehtiäkään ei juuri näy :( Onneksi sisällä on ollut lämmintä, hyvää ruokaa ja puhallettuja ilmapalloja. Tässä vähän tunnelmaa työläisen ja keväisen juhlan vietosta.



Ilmapalloista on ollut paljon huvia. Pallohullu Jone on ymmärtänyt pompottaa niitä nenällään. Välillä otteet kuitenkin ovat suhteellisen rajuja ja pallo räjähtää kirjaimellisesti tassuihin. Noh eipähän ole paukkuarka koira.



Tässä on sitten hiukan Sohvin irrottelua. Neiti saa omia maton ihan itsekseen, sillä Sheriffit tajuavat pysyä aika hyvin poissa jaloista. Liekkö syynä kesken juoksun sinkoilevat papanat vai joku muu?!

11 kommenttia:

2. toukokuuta 2010 klo 11.15 Sunan kirjoitti...

Jone osaa kyllä tosi hienosti pompottaa palloa, vau! :) Ja Sohvin pommpiminen näyttää todella hauskalta :D

2. toukokuuta 2010 klo 14.43 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan: Jone on synnynnäinen pompottelija. Pallo kuin pallo pysyy hallussa :) Ilmapallokin pysyy yllättävän pitkään ehjänä.

2. toukokuuta 2010 klo 14.48 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan: Piti vielä kommentoida, että Sohvi on vasta nyt ymmärtänyt nauttia juoksentelusta ja pörräämisestä. Se raukka oli varmaan tosi masentunut eläinkaupassa. Onneksi sillä nyt näyttää menevän hyvin, käskyttäessä kahta mäykkyä. Lajitovereitaan tyttö sitten pelkääkin :(

2. toukokuuta 2010 klo 22.51 Sunan kirjoitti...

Ihana että tyttö sai teiltä hyvän kodin ja vauhdikas näyttää meno siellä olevan :D Sohvi on kyllä niin ihanan näköinen että ehdotin ukolle jonkin jyrsijän ostoa mutta meijän talouteen ei kuulemma tule muita eläimiä kuin koiria, asia vaatii siis vain pitkään inttämistä :P no ehkei kumminkaan...

3. toukokuuta 2010 klo 8.49 Aikku kirjoitti...

Mahtavaa pallon pompottelua!

Pojat varmaan ajattelevat katsellessaan Sohvin hyppelyä: "Että joku jaksaa".

3. toukokuuta 2010 klo 20.29 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan: Kyllähän se teilläkin menis pupu. Siitähän seuraa. Paljon se kyllä sekin osaa vaatia, onneksi on kaksi innokasta hoitajaa.

4. toukokuuta 2010 klo 21.32 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Olli: Täällä emäntä lähinnä ihmettelee tuolta kolmikolta löytyvää energian määrää. Samaa tasoa ei voi saavuttaa, vaikka joisi kuin Beroccaa sekä söisi puuroa. Täytynee ehkä korvata aamupala noilla koiruuksien nappuloilla.

Meillä on tällä hetkellä ilmapallotkin takavarikoitujen listalla. Pallottelijalla meni jälleen kerran suhteellisuuden taju.

7. toukokuuta 2010 klo 15.21 Anni kirjoitti...

Voi hyvänen aika, karvahattu saa hepuleita :D Ei ois meillä otettu nokosia pupupaistin sinkoillessa nenän edessä...

Jimihän vois lähtee kesätöihin sirkuksen pallokoiraksi tienaamaan ruokarahoja. Huippu!

7. toukokuuta 2010 klo 16.56 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Ande: Kiva kuulla sinusta.

Meillä kyllä pidetään kolmikkoa silmällä, mutta ihan rauhassa Sohvi on saanut vipeltää. Välillä ongelmana on vaan liialliset rakkauden tunnustukset koirien suunnalta. Jone viskoo palloa tajuamatta ettei kanista välttis tunnu kuolainen pallo niskassa hirmuisen ihanalta. Jimi puolestaan nuolee turkin puhtaaksi sekä kuvittelee välillä saaneensa tyttöystävän itselleen ;)

Siis Jonemme on tuo pallohullu, kaikki pyöreät esineet pysyy hallussa ;) Olemme kyllä epäilleet sen olevan lähtöisin kuuluisasta venäläistä sirkuskoirasuvusta. Äippähän on kotoisin rajan toiselta puolen, joten se saattaa todellakin olla mahdollista. Taitojen puolesta ainakin.

8. toukokuuta 2010 klo 12.52 Anni kirjoitti...

Äh, menee jo pojat sekaisin. Joneahan tarkoitin ;) Mutta tuota sirkukseen lahjoittamisuhkailuja kannattaa käyttää sitten kun alkaa savu tulla korvista pikkuveijareiden koheltaessa aivan kuin aivot olisivat lomalla. ;)

8. toukokuuta 2010 klo 14.48 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Ande: Taitaa Jone jo tietää, että emäntä vaan uhkailee. Sen verran paljon kaverin aivot ovat lomalla... Ehkä aika tuo malttia ja malttihan on valttia monessa asiassa.