3 kg ilmaista ruokaa


Harva asia on nykyisin ilmaista. Ihmetykseksemme kuitenkin Eukanuba piti lupauksensa ilmaisesta kolmen kilon ruokasäkistä. Olimme täysin varmoja ettei homma voi toimia ja jossain vaiheessa nappuloista täytyy maksaa, mutta ainakin me saimme säkin ilman kuluja. Nyt vaan kaikki muutkin kokeilemaan. Täytät vaan täältä löytyvän kaavakkeen, kysellään ihan peruskysymyksiä. Meille tuli vastaus Eukanubalta reilun viikon päästä, kuponki sekä pennusta kertova vihko. Ja sitten marssittiin kupongin kanssa eläinkauppaan. Säkin hinta oli noin 20 euroa, mutta kupongilla saatiin se siis mukisematta ilmaiseksi. Tosin maku ei taida miellyttää meidän koiruuksia. Jimi ei uskaltanut edes maistella nappuloita, mutta Jone pisti muutaman papanan tyytyväisenä suuhunsa. Eli ihan hyvä ettei tästä mauttomuudesta tarvinnut maksaa, tosin joku toinen saattaa tykästyä merkkiin ja makuun.

ps Jimi on oppinut poseeraamaan, vajaa kolmen vuoden tiukku mallina oleminen on tehnyt tehtävänsä. Asettelin säkin ja vihkon paikoilleen jolloin Jimi juoksi kiireellä paikalle. Lisäksi se itse istahti säkin viereen ja käänsi vielä parhaimman poskensa kameralle. Olipa helppoa, minun ei tarvinnut kuin pysyä heilumatta ja painaa nappia.

4 kommenttia:

1. helmikuuta 2010 klo 19.01 Tuula kirjoitti...

Pitäsiköhän kokeilla pentutilausta Onniboylle 5vee. Muistaakseni kun se oli pentu, sai Pedigreeltä silloin jotakin vastaavaa... pienen ruokapussin ja jonkun ihme tarvikepussukan Pedigreen väreissä.
Mutta on kyllä tosin hyvin koiruli nyt ymmärtänyt mistä kuvaamisessa on kysymys ^_^.

1. helmikuuta 2010 klo 23.42 Edgar kirjoitti...

Mekin saatiin tuo sama, ja ihan oikeesti ilmaseks. Vähän epäilyksellä itse syöttelen kun haisee royal caniniin verrattuna aika pahalta, Edgarille maistuu kyllä. Ollaan nyt sekoitettu sitä rc:n mäykkypentuversioon. Tuskin tulee kuitenkaan itse ostettua jahka tuo säkki on popsittu.

2. helmikuuta 2010 klo 10.37 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Tuuluska: Ei kun vaan tilaamaan ilmaiset nappulat. Eihän meilläkään kumpikaan ole ikänsä puolesta enää pentunappuloihin luokiteltavissa. Pentuja ne ovat sitten jossain ihan muissa tilanteissa ;) Muistaakseni se Pedigreen pentupakkaus on nykyisin maksullinen ja samalla liittyy sitten johonkin klubiin.

Edgar: Haju oli todellakin vähän pistävämpi, ja se ilmeisesti karkoitti Jiminkin. Nythän nämä meidän hauvat syöt RC:n sekä Pedigreen sekoitusta ja näyttävät todella tyytyväisiltä. Nappuloihinkin saisi kyllä uppoamaan isoja rahoja, ja vähän nurisenkin tuon RC:n hinnasta. Toisaalta taas jokainen nappula tulee syödyksi eikä mitään mene hukkaan. Joidenkin merkkien kohdalla ollaan jouduttu viskomaan suurin osa annoksesta roskiin syömättömyyden takia, ja se vasta pahalta tuntuukin.

2. helmikuuta 2010 klo 13.38 Edgar kirjoitti...

No se on kyllä totta, että rc on turhan hinnakasta. Lisäksi on typerää kun sitä pentuversiota saa vain 1,5kg säkissä. Ollaan kokeiltu myös rc:n mini junioria joka on vähän edullisempaa kuin dachshund ja sitä saa myös isommissa pusseissa. Siinä se nappula on vähän pienempää, kolmionmuotoista, mutta maistuu yhtä hyvin.