Jonen näyttely lähestyy

Lyhytkarvaisia ilmoittautuneena 6 kpl

Niin se aika vaan kuluu, turhankin nopeasti. Viikon talviloma sujahti ohitse eikä mitään kummaa tullut tehtyä. Ajatuksissa oli harjoitella viikonlopun näyttelyyn. Ollaanhan sitä muutaman kerran juostukin hihnassa ja seisottu, mutta mitään muuta kummaa emme ole tehneet asian eteen. Edelleen Jone ottaa hihnasta hampaillaan kiinni...

Kirjastosta lainaamani Rainer Vuorisen Koiranäyttelykirja osottautui painajaiseksi jo selailulla, joten sitä en edes yritä lukea. Lisäksi siinä taitaa olla vanhentunutta tietoakin, ja kirja aiheuttaa varsinkin emännässä sellaiset väreet, että on parempi unohtaa kaikki kirjan ohjeet ja luottaa omaan vähäiseen viehätysvoimaansa. Jone saa hurmata sitten omalla höpsöydellään. Tässä ne ainekset ovatkin sitten tulevaan painajaismaineiseen esiintymiseen. Pitäkää ystävät hyvät peukkuja lujasti pystyssä sunnuntaina 7.2. kello 10 alkaen.

Peukkuja sekä muita voimia tarvittanee, jos koira näyttää tältä...

4 kommenttia:

6. helmikuuta 2010 klo 10.59 Marja J kirjoitti...

Rennosti vaan! Eikä muuta kuin pokaalit kotiin! Kyllä teillä hienosti menee. Ja tosi vähän on osallistujia: karkkareita 5 ja lyhkiksiä 6. Olisipa mukava joskus olla tuollaisessa näyttelyssä, vähän toista kuin 60 karkkarin joukossa.

terveisin marja

Ps. ja peukkuja pidetään!

6. helmikuuta 2010 klo 12.13 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Oli oikeesti meidän onni, että näyttely on noin pieni lyhkäsien osalta. Ei me olla mitään tavotteita laitettu, kunhan se menisi niin ettei jää mitään kammoa. Huomenna tähän aikaan ollaan kokemusta rikkaampia.

7. helmikuuta 2010 klo 2.42 MM kirjoitti...

Mauri toivottaa hyvää menestystä tulevalle multichampioonille!

7. helmikuuta 2010 klo 6.53 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Tiiä siitä multichampioonista sitten...eiköhän tämä tuurilla vedettäne. Kiitos toivotuksista!