Lenkillä

Joka päivä käydään lenkillä, aamulla puolisen tuntia ja illalla puolitoista tuntia. Kuten jo aiemmin on tullut mainittua välillä lenkit menee hyvin, välillä vähemmän hyvin. Silloin tällöin saadaan jotain tottelevaisuutta harjoitettua ja varsinkin tien ylittämisestä olen hyvin otettu. Tässäpä oikein esimerkillinen näytös harjoituksen tuloksesta:



Kerrankin tuli jopa auto jota saatiin odottaa


Joskus lenkin välillä on puolestaan kiva pistää vähän leikiksi. Yritän pitää leikin mahdollisimman vähäisenä, sillä hihnat sotkeutuvat niin helposti. Toisaalta mukavahan sitä touhotusta on katsoa...



Voihan hihna sötös

10 kommenttia:

21. helmikuuta 2010 klo 0.35 Kisu kirjoitti...

Hienoa, että jaksat laittaa ahkerasti videoita! Tuovat aina iloa.

21. helmikuuta 2010 klo 9.04 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kisu: Videot ovat niinä päivinä hyviä jolloin ei juuri keksi kirjoitettavaa. Lisäksi video kertonee vieläkin enemmän kuin sanat tai kuvat.

21. helmikuuta 2010 klo 10.23 Aikku kirjoitti...

Kadun ylitys menee hienosti!

21. helmikuuta 2010 klo 10.53 Sunan kirjoitti...

Minustakin on tosi kiva katsella noita videoita. Tästäkin leikkivideosta tuli hyvälle mielelle :)

21. helmikuuta 2010 klo 13.44 Marja-Leena kirjoitti...

Olipa hyvä, että katsoin molemmat pätkät ennenkuin kehuin kuinka hienosti molemmat pojat kulkevat omissa naruissaan. Videonpätkät ovat tosi kivoja kuten tietysti kuvatkin. Terveisin Ossi ja M-L

21. helmikuuta 2010 klo 14.34 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Olli: Sitä on kyllä treenattukin. Vielä kun saisi Jonenkin ymmärtämään täysin kaukokäskyt; vasen, oikea, eteenpäin sekä takana, olisi lenkkeily mielekkäämpää.

21. helmikuuta 2010 klo 14.39 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan ja Marja-Leena: Joskus leikkiä on oikeasti hauska katsoa. Joskus silmä ja mieli puolestaan lepää täydellisesti rinnakkain kävelevien mäykkyjen kanssa. Pitäisi muistaa, ettei vaadi pennulta liikoja, mutta ei anna vanhemman pistää lekkeriksi.

21. helmikuuta 2010 klo 20.16 MM kirjoitti...

Tosi hienosti pojat kulkevat hihnassa! Meilläkin on tietä ylittäessä pysäytyskäsky, mutta käännöksiin en ole tajunnut ottaa mitään käskytyksiä mukaan. Ehkä täytyy ruveta harjoittelemaan... :)

21. helmikuuta 2010 klo 20.32 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Mauri: Suunnat opeteltiin Jimin kanssa ja ne ovat iskostuneet tosi hyvin. Poika on totellut jopa irrallaan niitä. Jonella on vielä vähän ongelmia hahmottaa vasen. Uusin käskymme on; takana, sitä käytetään jokaisessa alamäessä. On helpottavaa kävellä polulla, kun tietää koirien pysyvän takana eikä kukaan vedä ketään.

22. helmikuuta 2010 klo 8.15 Aikku kirjoitti...

Täytyykin alkaa harjoitella tuota "takana" -käskyä, koska Ollilla on aina tarve kulkea ensimmäisenä paikassa kuin paikassa. Tällä hetkellä opetellaan yhdistelmäkäskyä "tänne - viereen istu". Onnistuu hyvin, jos palkkiona on lenkkimakkaraa tai lihaa ;)