Hurtan uudet vaatteet

Pitkin talvea on ollut ajatuksissa hankkia Sheriffeille kunnon manttelit. Oman laiskuuteni takia siis jouduin maksamaan "itseni kipeäksi" ostaessani kavereille Hurtan manttelit. Erään kauppareissun yhteydessä siis kävelin Joensuun Prismalla sijaitsevaan eläinkauppaan ja ostin puvut ihan mututuntumalla. Kotona sovitellessa puvut tuntuivat hyviltä, tosin Jonen mantteli näyttää vähän lainapeitteeltä, mutta eiköhän se poitsun jämäköityessä istu hyvin. Jimin mantteli on sopivan kokoinen, mutta mietityttää vaan tykkääkö Jimi puvusta käytössä, sillä kaulus on todella nafti. Molemmat manttelit ovat siis kokoa 42, tuohon kokoon olin päätynyt netistä löytyvien mittataulukoiden mukaankin, mutta en uskaltanut tilata tuotteita netistä pelätessäni mahdollista palautusrumbaa.

Nyt tarttee toivoa enää pakkasia ja lumia, että päästäisiin kokeilemaan ostoksiamme!

4 kommenttia:

1. joulukuuta 2009 klo 12.12 Nelli kirjoitti...

Vautsi mitkä takit! :) Kyllä ovat nyt pojat komeana! :D

1. joulukuuta 2009 klo 22.33 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kiitämme! Nyt vaan odotellaan pakkasta, jota toivottavasti on jo kohta luvassa!

2. joulukuuta 2009 klo 23.59 MM kirjoitti...

Onpas pojille komiat takit! Ja heijastimetkn näyttävät toimivan moitteetta. ;)

Onko Jone muuten Jimiä isompi, vai hämääkö tuo kuva vaan?

3. joulukuuta 2009 klo 8.14 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Moi Mauri!
Tässä kovasti odotellaan pakkasia, jotta päästäisiin koittamaan mantteleita ihan liikkeessä. Onneksi mittari näyttää jo -2 astetta.

Jone on ehkä vähän pidempi kroppainen kuin Jimi, mutta matalampi. Sillä on kyllä edellytykset kasvaa isommaksi, kun on Jimiin verrattuna kasvanut paljon nopeammin.