Jasu astui taloon


Laumamme nuppiluku lisääntyi viime lauantaina pienellä Jasulla. Kaveri on otettu kotonamme vastaan oikein hyvin ja leikittäjiä on riittänyt. Ennakkoon pelättiin Jonen suhtautumista uuteen "veljeensä", mutta pelot ovat osottautuneet turhiksi. Jone on leikkinyt pienen (2,9 kg) Jasun kanssa oikein nätisti. Jimi ei oikein jaksaisi välittää Jasusta, mutta antaapa jöröttävä ulkokuori välillä periksi, ja siellähän se pyllöttää uuden ystävänsä kanssa leikin pyörteissä.

Jasu (Taxmania Duracell) on siis Taxmania kennelistä se toinen poika jonka jo aiemmin esittelin blogissa. Jasun äiti on todella kaunis Tulisalon Ruska, Lotta, johon olemme tutustuneet jo muutaman vuoden ajan. Isä puolestaan on Badamtan's What A Jackpot, Jake, jonka näimme siellä Tuusniemen vesiriistakokeessa. Pienen ja suloisen kuoren alla kyllä piilee todella viisas, vilkas ja jokseenkin periksiantamatonkin koiruus. Eli Jasun koulutus on alkanut jo heti suhteellisen tiukalla linjalla. Ulkoilut takapihalla ovat lisääntyneet, mutta se on jo tuottanut tulosta. Itseäni mietityttää lähinnä naapuruston mielipiteet tulevasta räyhä kolmikosta, mutta eihän sen niin tarvitse mennä. Johdonmukaisuudella ehkä tästä kolmikosta tulee erittäin hienosti koulutettu porukka. Kieltämättä illat ovat olleet melkoisen kiireisiä, sillä jokainen on huomiota vailla ja sitten kun koirat nukkuvat pitäisi vielä muistaa seurustella Sohvin kanssa. Saanee ihmetellä missä vaiheessa parisuhdetta kerkeääkään hoitaa, voin vain kuvitella mitä se oikea lapsiperheen arki on. Luoja paratkoon näinköhän ikinä selviäisinkään sellaisesta, nytkin tuntuu aamulla olevan tiukka aikataulutus, jotta kerkeää tehdä kaiken ja vielä lähteä suhteellisen fiksuissa vaatteissa töihinkin.

Tässä vielä muutama kuva kolmikostamme.




12 kommenttia:

29. syyskuuta 2010 klo 22.17 Nelli kirjoitti...

Onnea onnea pienestä perheenlisäyksestä! Täällä sitä kateellisena katsellaan kun teidän söpöläislauma vain kasvaa! :D Allekirjoittaneella on jo kohta vuoden ollut hirveä pentukuume, mutta sitä oikeaa ei vain ole löytynyt vielä, eikä oikein tuo talouskaan anna nyt periksi. :(

pitäkää meidät ajan tasalla pikkumiehen elämästä! :)

29. syyskuuta 2010 klo 22.19 Pau kirjoitti...

Oijoijoi! Onnea Jasulle & perheelle :) Symppiksen näköinen veikko.

29. syyskuuta 2010 klo 22.45 Raisa+Funi+Dana kirjoitti...

Pennuntuoksuisia hetkiä teille sinne, suloinen pakkaus tuo teidän uusinkin tulokas <3

30. syyskuuta 2010 klo 0.39 Arttu kirjoitti...

Voi Jasu-ipana, nyt on isoilla pojilla hommaa! Ehkä pentuun kuluva aika tulee vähän takaisin siinä, että se aktivoi sun puolesta noita isompia kavereita;) Ihana kaveri, onnea vaan kovasti.

Jonen kainaloista laitoit kommenttia. Käyttämäsi aine tais olla reseptillä, ja siis varmaan tehokas. Jos kumminkin huvittaa joskus kokeilla Relaxant Animal -tuotteita, ne on aika luonnonmukaisia, mutta rauhoittaa ihoa, estää bakteereja yms. kasvamasta. No, täydellinen seloste löytyy mm. täältä: http://www.relaxantanimal.fi/index.php/kaeyttoesuositukset

ja varteenotettava ostospaikka täältä: http://kauppa.hyvanolonmediat.fi/product_catalog.php?c=28

30. syyskuuta 2010 klo 8.30 Aikku kirjoitti...

Onnea Jasulle uuteen kotiin!
Ihanan pikkupojan olette saaneet, ja tietenkin odotamme kuvia Jasun elämästä ja tietenkin isoveljistäkin.

Täälläkin koirakuume jatkuu. Ollin sisko on saanut pentuja ja olisipa se mukava Ollin saada siskonpoika kaveriksi... päälenkittäjän mies vielä vastustelee. Täytyypä näyttää Jasu-kuvia hänelle.

30. syyskuuta 2010 klo 11.18 Sohvi kirjoitti...

Onnea uuden pötkylän johdosta meiltäkin! Mikäli nimi (Duracell!) on enne, niin teillä tulee sit vauhtia riittämään jatkossakin!

30. syyskuuta 2010 klo 17.54 Sunan kirjoitti...

Voi elämä kun toinen on niin ihana! On se vaarallista kun aina jossain blogissa pentukoira niin että niitä söpöläisiä on aina "pakko" (=ihana!) katsella. Tässähän se pentukuume vain kasvaa :)

30. syyskuuta 2010 klo 18.00 Nelli kirjoitti...

Juu laittakaa paljon suloisia pentukuvia niin täälläkin saataisiin isännyden pentukuume nousemaan! Tietenkin videokin tallustelevasta vauvahauvasta on tähän tarkoitukseen omiaan. :)

30. syyskuuta 2010 klo 20.22 MM kirjoitti...

Ei oo totta! Ääärgh! Sydän hyppäsi kurkkuun, kun tuollainen pikkuruinen pikkunakki hypähti näytölle. Nuo mustat pitkäkarvat on niiiiin ihania! Mitenköhän sitä pystyy enää tätä blogia lukemaan, kun kuvissa vilistää nyt vielä tuommoinenkin ihanuus. Vaan ei kai tässä muu auta kuin kestää kaikki tuo ylitsepursuava söpöys, vai pitäisikö sanoa komeus?

Onnea uudesta perheenjäsenestä!

30. syyskuuta 2010 klo 22.25 idatoi kirjoitti...

Voi jestas mikä vauva :) Vanhemmilla sheriffeillä riittää työsarkaa alokkaan kouluttamisessa.

Tuo viimeinen kuva on aivan ihana! Pötköt rivissä :D

Onnea vielä perheenlisäyksestä :)

30. syyskuuta 2010 klo 23.53 Kisu kirjoitti...

Oi että :) Onnea koko poppoolle!

1. lokakuuta 2010 klo 6.55 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kaikille yhteisesti: Suuret kiitokset onnitteluista! Viikonlopun aikana rytkäisen ylisöpöstä Jasusta kuvia iloksenne. Tämän velihän on edelleen kotia vailla, joten Jasu markkinoi hänen puolesta. Jasu on todellakin nimensä veroinen, eli melkoinen Duracell, kuvaaminen on siis ollut hiukan haasteellista. Nukkuvana siitä saa todella hyviä kuvia, mutta kaikkihan tietää ettei pennun elämä kuitenkaan pelkkää unta ole. Videoitakin on otettu yhden muistikortin verran, joten niitä tulee myös. Yritän siis saada kasattua Jasusta paketin huomisen aikana. En voi luvata, että se laannuttaa pentukuumetta ;) Olinhan minäkin vannonut itselleni ettei meille kolmatta tule tai jos tulee se ei ainakaan ole mäyräkoira...