Lepohetki


Rankat lenkkeilyt ja harrasteet vaativat välillä lepoa. Mikä olisikaan parempi paikka kuin kunnon jättisäkkituoli. Tarkoitus oli ostaa kunnon Fatboy, mutta sen ollessa niin kallis päädyimmekin tavallista isompaan säkkituoliin. Näyttää kelpaavan perheen mäyräkoirille, itsehän siinä ei juurikaan tee mieli loikoilla. Kankaaseen on tarttunut kivasti kaikki karvat sekä mustassa värissä näkyy kaikki touhutipatkin. Säkkituoleja osoitteesta: Lauran lastentarvike

4 kommenttia:

25. syyskuuta 2010 klo 23.43 Arttu kirjoitti...

Onpa pojilla muhkea peti :)

Artulla oli pentuna nahkainen säkkituoli, joka oli helppo pitää puhtaana. Laitoin sen pois, kun en enää voinut nukkua, kun tuoli kahisi kaiken yötä! Täytteenä oli styrox-rakeita.

26. syyskuuta 2010 klo 12.18 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Mai: Muhkeus kyllä riittää, mutta ei sänky vaatii yllättävän ison tilan. Siksipä säkkituoli onkin viettänyt jo tovin kuistilla "tuulettumassa". Tässäkin on täytteenä noita rakeita, mutta ilmeisesti asentoa vaihdetaan niin harvoin, sillä emme ole huomanneet mitään kahinoita öisin.

29. syyskuuta 2010 klo 22.24 Pau kirjoitti...

Ööh, aika suolainen hinta stryroxtäytteisestä palasta... FatBoy on muuten jees, mutta kankaat aivan karmean liukkaita. Avaankin tässä meidän ideamme hyvään petiin, kun päästään taas bloggausvaihteelle syksyn saavuttua:)

1. lokakuuta 2010 klo 7.01 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Pau: Kyllä todella suolainen hinta, mutta hintaero tämän ja Fatboyn välillä oli silti ratkaiseva. Tosin tässä hankinnassa olisi pitänyt älytä ajatella tuota meidän kania. Sillä on jokin ihme tuohoamisvimma; syö tapetteja, sohvaa ja kaikkea viihdykettä mitä vaan häkkiinsä saa mm. kankaita.