Leikkisitkö kanssani? - osa 2



Vauhdikasta viikonloppua!

9 kommenttia:

20. elokuuta 2010 klo 18.05 Aikku kirjoitti...

Tämä olikin varsinainen hyvän mielen video ja loppuratkaisu oli ennalta arvaamaton.

Oikein hyvää ja vauhdikasta viikonloppua!

20. elokuuta 2010 klo 21.30 Sunan kirjoitti...

Tuosta videosta tuli kyllä hyvä mieli :) Mietin vaan että millaista jälkeä kaksi tuollaista vauhtinakkia sais meidän minikämpässä aikaan :D

21. elokuuta 2010 klo 12.02 MM kirjoitti...

Ihanaa nähdä kahden uroksen tulevan noin hyvin toimeen keskenään! Ja voi miten niillä näyttää olevan hauskaa. Kiitos tästä päivän piristyksestä. :)

21. elokuuta 2010 klo 18.15 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Hienoa jotta saimme piristettyä päiväänne!

Olli: Elämämme ei ole ollut tylsää Jonen tultua taloon, ehkä syynä on osaksi ollut ennalta arvaamattomuus. Näitä leikkejä ja äijien touhua katsoessa tulee varsin hyvälle tuulelle. Tänään pihamme muokkautui koirapuistoksi ja kaikilla oli hauskaa.

Sunan: Kyllähän pienessäkin kämpässä pystyy leikkimään. Vaaditaan vaan vähän pienempiä liikkeitä ja ovelampaa taktiikkaa. Kieltämättä olen kyllä melko tyytyväinen tähän kotimme avaruuteen, sillä vauhti kasvaa joskus huumaavaksi.

Mauri: Onneksemme näitä päiviä on ollut monia! Aina takaraivossa on pieni pelko, että entäs jos tuleekin tulevaisuudessa ongelmia. Miten niistä selvitään ja kummasta luovutaan? Täytyy vaan toivoa ajan lujittavan veljessiteitä entisestään. Tuntuu käsittämättömältä, jos nämä ryhtyvät tappelemaan verissäpäin paikastaan, mutta kaikkihan on mahdollista. Toivotaan kuitenkin ettei niin käy.

22. elokuuta 2010 klo 12.12 idatoi kirjoitti...

Sheriffien takaa-ajoleikkejä on kyllä hauska katsoa! Toivoisin niin, että meilläkin olisi joku samankokoinen leikkikaveri lähistöllä, vaikka kyllä se leikki isojenkin kanssa tuntuu kelpaavan .. pelkään vaan että meidän pikku mäykkylä saa liian suuret luulot itsestään kun "voittaa" aina isot kaverit.. Ego senkun pullistuu!

Videon loppukohtaus oli kyllä täysin ennalta arvaamaton ja muutti actionin komediaksi. Kyllä hymy nousi huulille täälläkin! :)

23. elokuuta 2010 klo 15.14 Raisa+Funi+Dana kirjoitti...

ihanan näköistä touhua :))

23. elokuuta 2010 klo 22.02 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Idatoi: Takaa-ajoa on mukava oikeasti katsoa, varsinkin Jonen viekkauden vuoksi. Se ei pärjää Jimille vauhdissa, joten se joutuu keplottelemaan sitten jotain muuta toisen kiusaksi. Painintaa nämä yllättävän vähän harrastavat, mutta sitäkin välillä. Silloin kölit kolkkavat vastakkain :)

Funi: Mukava saada uusia tuttavuuksia, lähdemmekin heti vierailulle...

Leikkimisestä kyllä tietää, jotta kaikki on kunnossa. On surullista katsoa apaattista tai nulvottavaa koiraa. Mieluummin sitä katsoo parketin nuurmuttamista kuin elämäänsä kyllästynyttä koiraa.

29. elokuuta 2010 klo 10.00 Nelli kirjoitti...

Oli kyllä hauskan näköistä temmellystä! :)

29. elokuuta 2010 klo 16.51 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Nelli: Sitä meillä riittää :)