Jimmyn uudet paperit

Jimin uudet rekkarit tulivat ja herra on nyt sitten lyhytkarvainen (ainakin papereiden mukaan). Näin jo eräänä yötä painajaista, jotta heti muutoksen jälkeen Jimille kasvoi aivan mielettömän upeat karvat. Heti herättyäni täytyi hiippailla olohuoneeseen tarkistamaan oliko koirassa tapahtunut mitään. Onneksi ei ollut ja toivottavasti partaa ei todellakaan näy lähivuosina. Jalostustiedoissakin näyttää olevan jo lyhytkarvainen mäykkyläinen ja tuloksetkin näyttää pysyneen, viimeisin näyttelytulos vielä puuttuu. Eikä sillä kieltämättä niin väliä olekaan. Käviköhän siirto todellakin näin yksinkertaisesti vai onko tähän jokin koiruus haudattuna?!

5 kommenttia:

18. elokuuta 2010 klo 22.54 Nelli kirjoitti...

Toivotaan että tästä eteenpäin kaikki sujuu hyvin! :) Pidetään peukkuja!

19. elokuuta 2010 klo 9.11 Anonyymi kirjoitti...

Hei ,minäkin huomasin että olen kasvattanut myös YHDEN lyhytkarvaisen mäyräkoiran.
Toivotaan ,että osoittautui hyväksi ratkaisuksi Jimin kannalta tuo vaihto.

19. elokuuta 2010 klo 21.19 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Nelli: Toivotaan näin. Huomasin Jimin karvan pehmenneen aivan selvästi pestessäni koiruuden. Pesin sen silloin näyttelyä varten aivan liian aikaisin. Olisi pitänyt tehdä se edellisenä iltana, niin olisi ollut enemmän lyhytkarvaisen tuntuinen turkki. Tiedänpähän nyt sitten jatkossa.

Anonyymi-Heli: Tuli kerralla ja melkoisen vaivatta yksi uusi rotu teidän kennelille ;) Toivottavasti vaihto oli kannattava, mutta samapa tuo taitaa olla mitä niissä papereissa lukee, kerran Jimi on väliinputoaja joka tapauksessa.

21. elokuuta 2010 klo 12.04 MM kirjoitti...

Mauri toivottaa Jimin tervetulleeksi lyhytkarvaisten joukkoon! Toivotaan, että rodunvaihdosta on enemmän hyötyä kuin haittaa. :)

21. elokuuta 2010 klo 19.31 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Mauri: Jimmy kiittää. Tuota mekin toivomme. Onneksi kaveri ei itse tiedä olevansa väliinputoaja, muutoinhan sitä saisi olla lohduttamassa viikkoja.