Hyvä mieli kiertää


Selailin Bloglovin kautta lukuisat bloggaukset, jotka olivat jääneet lukematta. Hymyillen luin kaikkien jutut ja olin mielissäni mäyräkoira ihmisten aktiivisuudesta. Yllätyksekseni huomasin, että Kuorsaamaton mäyräkoira Mauri oli muistanut meitä kukkasin. Tämä oli todella hieno yllätys! Kiitämme kovasti!

Mauriin taisimme törmätä sattumalta hakiessamme mäyräkoiran elämästä kertovia blogeja. Maurilta ja tämän emännältä olemmekin saaneet monia aiheita iloon, vinkkejä arkeen sekä kannustusta. Silloin kun itseä ei juurikaan huvita, on kiva saada pieni tuuppaus ja kaikki näyttää heti paremmalta.

Olen kirjoittanut blogia Jimin tulosta asti, keväästä '07. Harmittaakin etten ole aiemmin ollut näin aktiivinen kirjoituksissani, kun mitä nyt olen. On mukavaa kertoa itselle tapahtuneista asioista sekä lukea muiden juttuja ja olla yhtä suurta perhettä. Löytäessään tien johonkin blogiin, löytää usein myös johonkin toiseen. Tietenkin harmittaa ettemme ole koskaan tavanneet toisiamme, mutta näin mäykyt tuntien jokainen ehkä ymmärtää mitä mäyräkoirien treffeistä voisi pahimmillaan syntyä. Toisaalta parhaimmalla tavallahan treffeillä kaivettaisiin yhtä isoa monttua ja jokaisella olisi hauskaa.

Lähetän tämän tunnustuksen Joenpenkan kenneliin. Marjalta olen saanut myös hyviä vinkkejä asiasta kuin asiasta. Lisäksi Jimin velipuoli Pyry on saanut vuoden 2009 Eräkoira palkinnon sekä sijoittui vuoden 2009 luolakoira kisassa toiseksi, nämä vain viimeisimpinä saavutuksina mainitaksemme. Pyry on ansioiltaan suuri koira, eikä tämä komistus jää luonteenkaan puolesta vähäiseksi. Tahdonkin piristää Marjaa kukkasin.

Oikein aurinkoista kevättä jokaiselle!

3 kommenttia:

10. maaliskuuta 2010 klo 22.27 Marja J kirjoitti...

Aurinkoinen kukka otetaan mieluusti vastaan piristämään kauhukakaroiden käsipuolimamman elämää! Kiitokset Jimille ja Jonelle riemukkaista jutun aiheista ja emännälle niiden välittämisestä muidenkin iloksi!

Taidanpa laittaa ilon ja kukan kiertoon Joenpenkan kotisivuille ja kiittää mukavia ja aktiivisia kasvattien perheitä siitä, että sivuille on saatu tasaiseen tahtiin tuoretta tarinaa ja kuvia Noran pennuista.

Aurinkoista kevättä kaikille!

12. maaliskuuta 2010 klo 8.17 Tuula ja Riitu kirjoitti...

Heips,
no mutta kyllä teitäkin seuraillaan tiukasti ainakin meillä ja olemme saaneet lisä kannustusta koiran koulutukseen sillon kun meinaa väsähtää. Lisäksi on hauska lukea Jimin ja Jonen edesottamuksista. Aamun ensimmäisiä tehtäviä lukea uudet tapahtumat aamukahvin kera;)

14. maaliskuuta 2010 klo 19.21 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Tuula ja Riitu: Mukava kuulla, että vierailette blogissamme ja hienoa, että olemme kannustaneet teitä. Se on kummaa miten blogien kautta on löytänyt uusia tuttavia ja saanut hyvää mieltä.