Hurjat pakkaset ovat ohitse

Viikko on alkanut mukavan lämpimillä keleillä. Miinus 11 mittarissa saa jo mukavasti hymyn huulille, se on jo nykyisin siedettävä lukema. Olemmekin keskittyneet etsimään Sheriffien kanssa tonttuja. Harmiksemme emme ole niitä vielä nähneet, mutta niidenhän väitetäänkin olevan ovelia ja nopeita liikkeisssään, tai sitten ne ovat naamioituneet jänikseksi.

Ilmassa on ollut pientä jännitystä joulun suhteen. Jone varsinkin näyttää välillä olevan ihan täpinöissään. Ihan varmaksi emme tiedä onko kaveri ymmärtänyt olla kiltisti lahjojen toivossa, ainakin välillä näyttää tontut ja pukki unohtuneen, ja tyyppi löytyykin tekemässä jotain hölmöä. Tällä hetkellä asuntomme lattioita koristaa hieno pumpulivuoraus Jone on tehnyt jälleen siivoa omasta sängystään, mutta onneksi huomenna alkaa kunnon siivous jossa pumpulit ja muut lelujen jämät kerätään roskikseen.

Viikonloppuna ja tänään siis lenkille on lähdetty siis jo innokkaammin kuin viime viikolla. Pakkasien ollessa -20 nämä meidän hienostohauvat eivät juuri ulkona viihtyneet, vaikka päällä olikin Hurtan upeat manttelit. Loppuviikolla energiaa tuntuikin olevan jo yhden pienen voimalaitoksen verran. Otin näistä säälittävän näköisistä koiruuksista kuvan, koskaan aiemmin meillä ei olla siis näytetty yhtä tympääntyneiltä lenkille päästessä. Pitäisköhän kuvat lähettää tuonne Hurtta Klubiin? Ehkä ei kannata, pitäisi ehkä olla hiukan iloisemmat koirat mainoskuviin.

Älä pakota ulos, eihän oo pakko lähteä? No ei sitten ainakaan käydä pitkällä lenkillä, eihän?

Miks? Eikö lenkkiä vois vain jättää tänään väliin?

2 kommenttia:

22. joulukuuta 2009 klo 18.51 Nelli kirjoitti...

Oi voi! Onneksi täälläkin pakkaset hellittivät. Viikon lenkkeilemättömyys alkoi jo näkyä Nellin vyötärölinjassa. Nellillä on lisäksi vielä päällä valeraskaus, joten kaikki keittiön lattiallekin tipahtaneet muumioituneet nappulat vedetään nassuun.

Nyt ollaan parina päivänä päästy lenkille ja jo alkaa neiti solakoitumaan yllättvän nopeasti! Meillä tuo lenkkeilyn raja menee siinä -12 asteen tietämillä.

Tänään Nelli oli innoissaan sillä aamulla satoi taas reilut 5 cm lunta parissa tunnissa! :D

Terveisin
Nelli ja Iina

23. joulukuuta 2009 klo 11.52 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Nelli: Voi Nellukkaa! Poikain tyttöystävällä on parhaillaan kanssa elämä sekaisin juoksujen takia. Se taitaa olla todella rankkaa aikaa tytöille.

Meillä kanssa on nautiskeltu -10 asteen keleistä. Tosin Jimi tahtoo manttelin päälle silloinkin. Se on tottunut pukeutuja, ja kait se sitten on mukava päälläkin. Jone puolestaan taitaa mieluummin viipottaa ilman manttelia. Sillä kun on tapana juosta tuoreessa lumessa, ja kaikki lumihan tietenkin kerääntyy puvun sisälle. Parhaillaan taivaalta tulee aivan valtavasti lunta, ja ulos täytyisi kohta uskaltautua. Toinen rakastaa tuota säätä, mutta toinen varmaan pyörähtää ovelta takaisin. Ja tarkoituksena oli lomien alkajaisiksi käydä kunnon kahden tunnin / 10 kilsan lenkki.