Unelma alkaa käydä toteen

Kylppäriremppa alkaa olla finaalissa, pikku sipistelyt ovat enää jäljellä. Samoin myös Jimin kotiutuminen näyttää toteutuvan. Viikon päästä valitaan pojista toinen omaksemme ja tuodaan tämä kotiin. On vaikea uskoa tätä todeksi vielä, mutta jospa sitä ensi lauantaina tajuaisi katsovansa Suomen jääkiekkomaajoukkueen taistelua finaalipaikasta (toivotaan että pääseevät niin pitkälle) ja hiukan myöhemmin samana iltana euroviisuja oma hauva sylissään tuhisten.

Nellaa on muistettu myös pitää hyvänä, lahjottu erilaisilla herkuilla ja leikitty sen kanssa. Toivottavasti ei ihan verisesti loukkaannu uudesta tulokkaasta. Uskomme kyllä että ensitapaamisen jälkeen heistä on vain ja ainostaan seuraa ja iloa toisilleen.

Uusinta Seiskaa lukiessamme huomattiin mäykyn olevan niin suosittu koira kuin olemme sitä pitäneetkin. Niin ja merkit rodun valinnasta näyttävät vieläkin osuneen oikeaan. Kun teimme mäykky päätöksen tuntui niitä olevan joka puolella ja sama linja jatkuu yhä. Nyt uudeksi mäykkyharrastajaksi tunnustautui Viivi Avellan, hänellä on Viljo niminen pentu. Samaisessa Seiskassa on myös kuva iloisesta Tanskan prinssi Henrikistä jolla on sylissään pienet mäyräkoiran pennut. Ei ehkä pidä uskoa kohtaloon kaikissa asioissa, mutta tässä kylläkin.

0 kommenttia: