Tämä pötkelö täyttää jo kuusi vuotta


Mihin tämä aika oikeasti kuluu?! Eilen havahduimme asiaan, että Jone täyttää huomenna, eli tänään, 6 v. Onhan se ollut tiedossa, mutta aina se syntymäpäivä osaa yllättää.

Näihin vuosiin on mahtunut monia hetkiä joissa on saanut nauraa, itkeä, kokea onnistumisia. Toivottavasti jatko on samanlaista. Tasaista elämää Jonen kanssa ei ole olemassakaan. 

Viikonloppuna kaveri säikäytti totaaliselta jäykistymisellä. Käveli jalat tönkkönä, ei valittanut, mutta ei mielellään liikkunut. Se tietty huolestuttaa, koska mäyräkoirahalvaustahan tässä on kaikki vuodet pelätty. Jonkun tekstin mukaan se ilmenee yleensä 4-5 vuoden iässä. Eli ajankohta olisi osunut nappiin, mutta luultavasti se oli vain jokin paha lihasjumi. Näillä mennään kohti 15 vuoden ikää, eikös niin Jone?!

6 kommenttia:

14. tammikuuta 2015 klo 14.19 Arttu kirjoitti...

Sydämelliset onnittelut ihanalle pötkelölle, Jonelle. Perässä tullaan viikon päästä =D
Ja eiköhän oteta vähintään se 18 vuotta tavoitteeksi... <3

14. tammikuuta 2015 klo 14.28 Aikku kirjoitti...

Onnea komealle kaverille!

15. tammikuuta 2015 klo 20.05 Eppu ja äippä kirjoitti...

Onnea vaan Jone!
Tietysti vähän myöhässä, mutta kuitennii...

Aika pelottavaa tuo "jumi". Eppuhan sai tyrän eli mäykkyhalvauksen keväällä, joten tiedän mistä puhut. Oli sillon 6,5 v.

Toivottavasti ei ole sitä.

Meillä alkoi siten, ettei pystyny hyppäämään, istui ja käveli kuitennii. Särkylääkkeellä hyppäsi. Seuraavana päivänä makasi kuppeellaan tuskissaan...

Magneettikuvassa (1100 e) näkyi, että selkäydin oli miltei kokonaan ummessa. Vain yksi kalkkeuma näkyi.

Lääkäri ei suositellut enää laikkausta, eikä ois lahettykään siihen, mutta 6-7 viikkoa koppilepoa pidettiin. Lääkettä ja kotihoitoa. Uskoa paranemisee.

Ilmeisesti tukkeuma liukeni osittain levolla, ainakin Epsoni kävelee ja on iloinen. Väsähtää tietysti nopeemmin ja takapää on välillä hontelo, samoin oikee takatassu. Rauhalliset kuviot meillä nykyisin...

Terkkuja koko laumalle!

16. tammikuuta 2015 klo 11.36 Marjukka kirjoitti...

Hieman myöhäiset onnittelut Jone-pötkelölle! :)

18. tammikuuta 2015 klo 20.56 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Jone kiittää kaikkia onnitteluista!

Jumitus on ollut poissa ja perjantaina tehty juoksulenkki ei tällä kertaa aiheuttanut oireita. Tosin nyt oli pakko osittain laahata, sillä kaikkia polkuja ei oltu aurattu. Jatkossa siis pitää pyrkiä ottamaan osan matkaa maltillisesti.

24. tammikuuta 2015 klo 16.56 Marja-Leena kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Ossilasta. Miten onnistuinkin missaamaan synttäribloggauksen:( Toivottavasti oli pelkkää lihasjumitusta, eikä tätä pötkylähalvausta. Terveiset Ossilasta.