Sisävessa koiralle? Jep, meiltä löytyy!


Jasulla alkoi siis jossain vaiheessa talvea pissi karkaamaan kesken päivän sisälle; joko tahallisesti tai tahattomasti. Eläinlääkärissä käytiin ja laskua tehtiin 282 euroa, kiitos Fennialle joka korvasi tämänkin reissun. Mainitsivat kyllä etteivät korvaa seuraavaa kertaa tämän ongelman tiimoilta.

Syytä ei löytynyt virtsarakosta tai muualtakaan ja ainoa vaihtoehto olikin sitten, ettei kaikki ole Jasmendaalilla jostain syystä ok. Koska päivien lyhentäminen tai kesken päivän pissittäminen ei käy päinsä, Googlailin erilaisia vaihtoehtoja sisävessaksi. 

Tiedän miltä se kuulostaa. Hommataanpa koiralle vessa niin ei tarvitse mennä ulos sen kanssa. Mutta meillähän asia ei mene niin. Sisävessa tulisi olemaan ratkaisu, jos oikeasti tulee hätä kesken kaiken. Onhan kohtuutonta olettaa ettei 7:00/7:15-16:00/16:30 välisenä aikana tulisi tarve käydä pissillä. 

Päädyin tilaamaan Zooplussalta tuollaisen Puppy Trainerin, alennettuun hintaan se oli 45 €. Tosin muovialustan maton alle olisi saattanut saada halvemmallakin. Mukaan tuli kaksi pakettia alustoja, jotka muuten imevät nesteen todella hyvin eikä pissi edes haise!

Sijoitin vessan takaoven eteen, koska siinä se ei häiritse ketään ja on ns. luonnollisessa paikassa, siitähän kuljetaan pissille muutoinkin.

Pelkän alustan kanssa Traineri näytti vähän kodittomalta, joten uhrasin päälle maton jonka voi pestä tai vaihtaa ajan kanssa.

Traineri on ilmeisen toimiva, sillä yhtään lammikkoa ei parissa viikossa ole löytynyt! Tosin ei ole käytetty vessaakaan, vaikka houkuttimeksi keräsin keltaista lunta :)

Toivotaan että se joskus hankkii hintansa, vaikka sitten kun herrat ovat vanhoja ja kärsivät pidätykseen liittyvistä ongelmista. Pääasia lienee ettei Jasussa ollut mitään hälyttävää ja parketit saisivat olla rauhassa. Tosin joskus olisi kiva levittää olohuoneeseen takaisin iso karvalankamatto, se kun on paljon mukavampi kuin nuo pienet pyöreät matot Ikeasta...

4 kommenttia:

24. tammikuuta 2015 klo 17.53 Kirsi N kirjoitti...

Hienoa että löytyi apu! Jasua tuntien (vähän) en voisi kuvitella että tekee tahallaan, on se niin sulkku. Varmasti närästi häntä itseäänkin tilanne.. Toivottavasti kaikki jatkuu hyvin!!

1. helmikuuta 2015 klo 23.50 Hanne kirjoitti...

Tarttis varmaan kehitellä meillekin seuraavaksi vuodenvaihteeksi sisävessa. Tavallinen kissanloota ehkä. Onhan tässä aikaa miettiä.
Terveiset teille sinne talviseen Suomeen!

2. helmikuuta 2015 klo 15.39 Hanne kirjoitti...

Jäin pohtimaan, miten tuo sisävessa toimii uroksen nostaessa koipea? Onko joku seinä, mitä vasten koipea nostaa?

7. helmikuuta 2015 klo 15.16 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Löysin netistä sellaisia versioita joka muistutti avattua matkalaukkua. Eli toinen puoli jää maahan pissialustaksi ja toinen puoli sitten tulee seinälle estämään roiskeet. En nyt tietenkään löytänyt enää tuotetiejoja, mutta ebayn valintaan kannattaa tutustua tai sitten käyttää luovuutta askarteluun :)

Meillähän ongelmaa ei ole, kun se tyyppi jota varten hommattiin tuo, pissii tytttöillen, siis hyvin usein...