Karvat kuosiin

Pääsiäisen aikaan lähes kaikilla verkkokaupoilla tuntui olevan alet. Minäkin sitten päätin tilata ruokaa Peten koiratarvikkeelta sekä Mustista & Mirristä. Olin myös ottamassa shampoota, mutta en osannut valita oikeata purkkia. 


Jimiä hakiessa jotenkin jäi se kasvattajan puheista hyvin mieleen ettei karkkarin turkkia pidä pilata liialla pesulla. Emme ole sitten pesseet poikia kuin kerran vuodessa, emmekä aina niinkään usein. Eikä meillä edes ole sitä karkkaria :) Siis kyllähän niitä varmaan voisi ja pitäisikin pestä. 

Joka tapauksessa minä en sitten osannut valita mitään putelia eli ostan jotain markettikamaa. Ja ajatus oli valita Jasulle myös jokin hoitosuihke, sillä Herra Jasu kuivataan nykyisin föönillä. Siis jos on kastunut ulkona. Se oppi vajaassa viikossa nauttimaan toimenpiteestä, osittain runsaalla palkkauksensa lienee osuutta asiaan :) Ajattelin sitten hommata jonkin aineen jossa olisi lämpösuoja, mutta en jaksanut niin pitkälle shoppailla. Mutta siis mitä shampoota te koirillanne käytätte ja onko hoitoaineet käytössä myös?

Sain sentään selvitettyä vähän Jasun turkin katoamista. Siltä siis kului talvella karvat vatsasta ja syytän noita laihdutusnappuloita, jotka ovatkin melkein kalleinta mitä eläinkaupasta sai. Kyllä sillä koira laihtuu, mutta samalla lähtee karvatkin. On muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun ostan uutta ruokaa 13,5 kiloa! 

Otin sitten herroille öljyjä, sinkkiä jne. Katsotaan nyt saadaanko karvat takaisin vai ei. Lisäksi nappulat lähtee vaihtoon.

Tässä vielä Jasun vatsa tällä hetkellä sekä todiste föönauksesta.



2 kommenttia:

23. huhtikuuta 2014 klo 20.16 Iivari kirjoitti...

Tiälä suositellaan piotiini taplettija. Eli Biotiini forte. Nuilla rupes mulle kasvammaan karvoo.

26. huhtikuuta 2014 klo 20.12 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Iivari: Tuo Biotiini huomattiin Puuilon mainoksesta. Se oli kylläkin hevosille, mutta useinhan ne käy koirille myös. Lisäksi saisi isomman pakkauksen kerralla pienen hinnalla. Sitä siis seuraavaksi hankitaan, kunhan ajellaan siitä ohitse.