Fanipostia


Meidän Herrat ovat aiheuttaneet naapurustossa suuria tunteita, hyvässä ja pahassa. 

Toissapäivänä ovellemme oli kammennut kaksi tyttöä kirjeiden kanssa. Tietenkin ne oli osoitettu Mäyräkoirille, eihän me ihmiset olla mistään tunnettuja ;) Itse olin Jasun kanssa jälkitreeneissä, joten en tiedä kuinka tyylikkäästi isäntä oli tilanteen hoitanut. Arvatenkin taustalla on möykännyt nämä kaksi kotiin jätettyä sankaria. 

Vastasimme faneillemme rintaneuloin ja kiitoskortein, sillä olihan kirjeet kiva ylläri. Niin kirjekuorista paljastui siis piirustukset :) Valitettavasti tulevaisuudessa emme välttämättä voi vastata ihan yhtä "hyvillä" tuotepalkinnoilla, sillä emäntä on laiskistunut käsitöidensä kanssa.

3 kommenttia:

21. huhtikuuta 2014 klo 9.56 Arttu kirjoitti...

Naapuruston pienet fanit on herttaisia, meilläkin oli sellaisia ennen kuin muutettiin. Noi rintaneulat on hienot ja varmasti mieleiset, joten yritäpä löytää taas joskus aikaa askartelulle :)

21. huhtikuuta 2014 klo 15.19 Marjukka kirjoitti...

Wau! Kyllä siinä on nähty vaivaa kirjeiden koristeluun! Aika liikuttavaa. :)

Toivottavasti suosio ei nouse Sheriffeillä päähän, vaan pitävät tassut maassa jatkossakin. :)

26. huhtikuuta 2014 klo 20.15 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sheriffit ovat jo niin tottuneita ihailuun ettei suosio jaksa nostaa tassuja maasta muuten kuin lenkkeillessä ;) Minä saisin varmaan askarrella ihan kunnon fanituotteet, jos tästä sana lähtee kiertämään. Se voi olla kohta postiloota täynnä :) Taikka sitten ei, riippuu ihan siitä kuinka jatkossa haukumme ihailijamme.