Uusin löytö

Tänään se saapui; uusin löytöni tori.fi -palvelusta. Sehän on tietenkin jotain mäyräkoiriin liittyvää, se on vuodelta 64. En tiedä tullaanko kirjaa lukemaan ikinä, mutta onhan se hyvä olla olemassa. Saatiin se vitosella Turusta, eikä edes ole erityisemmin huonossa kunnossakaan. Toki siitä näkee vuosien kuluneen, mutta annettakoon se anteeksi.


8 kommenttia:

26. marraskuuta 2013 klo 19.21 Marja-Leena kirjoitti...

Tuon kirjan ansiota oli, että Ossin yksi nimiehdotus oli Mauri. Se nimi vaan sattuu kuulumaan vielä elossa olevalle appiukolleni ja tyttöni vaarille, joten nimi ei ollut ihan passeli meidän perheessä. Pekka Töpöhäntä kirjat ovat mukavaa luettavaa pienille lapsille. Taisimme lukea aika montakin niitä tytölle ääneen eikä niitä aika ole syönyt, sisällöltään. Kannattaa lukea tytölle, M-L ja Ossi.

26. marraskuuta 2013 klo 19.40 Marjukka kirjoitti...

Vau mikä löytö! Eräs meidän perheenjäsenistä on saanut nimensä tuon kirjan mukaan.

26. marraskuuta 2013 klo 21.40 Arttu kirjoitti...

Mulla on koko sarja :) Ihan omasta lapsuudesta. Kivan löydön teit :)

27. marraskuuta 2013 klo 16.46 Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Voi, mä muistan ton kirjan <3 Mut mun ehdoton suosikki pienenä oli Piilomaan Pikku Aasi <3 Se oli ihana ja mä tiedän, että se kirja on mulla jossakin, mutta en ole vielä onnistunut paikallistamaan, että missä.

29. marraskuuta 2013 klo 11.50 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kaikille yhteisesti: Ja minä kun luulin tämän olevan harvinaisuus :) Täytyy varmaan jossain vaiheessa iltasatuna käyttää tätä kirjaa. Kirjat ja varsinkin lapsille tarkoitetut kartonkiset ovat yllättävän kalliita, ainakin sisältöönsä nähden. Onneksi on omasta lapsuudesta kirjat tallella. Ja mikäli tyttö vanhempiinsa tulee, eivät kirjat juuri kiinnosta.

30. marraskuuta 2013 klo 9.21 Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli aina koti-kotona hirveästi kirjoja ja olinkin aina nenä kiinni kirjoissa. Kaikki Töpöhännät meillä oli ja niitä luettiin moneen kertaan. Äidilläni on vielä "tyttökirjoja" jäljellä hyllyssään ja tarjosi niitä minulle. Ehkä otan ne talteen :)

1. joulukuuta 2013 klo 11.15 eve kirjoitti...

Hieno löytö! :)
Jos meille aikoinaan olisi eksynyt mäyräuros, siitä olisi ehdottomasti tullut Mauri!

10. joulukuuta 2013 klo 11.36 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kauni Nelli: Ota ihmeessä talteen. Teksti ei kulu, vaikka sitä lukisi kuinka paljon, vuodesta toiseen :)

Eve: No melkein himottaisi ottaa neljäs, ihan vaan nimetäkseen se Mauriksi ;)