Anna tänne!

Tämähän on ihan pienen Jonen kiusaamista... 


Toinen syö porkkanaa, kutiavien ikenien takia. Alla porkkanalle allerginen Jone odottaa, sillä kyllä se joskus putoaa. Samalla pieni mäyräkoira toivoo ettei äiti kerkiä kieltää ja on vallan toisessa huoneessa.

4 kommenttia:

14. marraskuuta 2013 klo 23.03 Marja-Leena kirjoitti...

Onpa suloiset kuvat. Sitten taas mun pitää kertoa yksi juttu reilun 20 vuoden takaa. Aika paljon tuon mallisesta syöttötuolista tyttäreni tipahti, kun mami oli puhelimessa ja toisessa huoneessa vähän liian kauan aikaa. Tyttö sai molemmat jalat samaan reikään ja tyttö tuli sitten sukkulana alas yhdestä reiästä. Onneksi ei käynyt kuinkaan, mutta äiti meinasi saada sydänhalvauksen kun kaiveli jotain 9-10 kuista tyttöä itkevänä sieltä tuolinjalkojen välistä pöydän alta. Elekee tehkö samoja temppuja:( M-L ja Ossi.

15. marraskuuta 2013 klo 10.29 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Matja-Leena ja Ossi: Ai kauheeta! Täytyypä seurata ettei niin käy. Työkaverit varoittikin jo muista kömmellyksistä mitä heidän jälkikasvu on syöttötuolissa touhunnut. Ja tuoli saattaa olla aivan hyvin samanlainen. Löydettiin se vitskalla kirpparilta ja appivanhemmat sen tuunasi. Kaiken ei tarvitse olla uutta...sen jos minkä on lapsen kanssa oppinut.

16. marraskuuta 2013 klo 0.58 Marjukka kirjoitti...

Voi pientä kerjäläistä! Vai onko Jone vain tarkka siisteyden suhteen? Kaikki ruoanmurut lattialla on ainakin Maurin mielestä pahasta, joten ne tulee siivota mieluiten heti!

18. marraskuuta 2013 klo 14.20 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Marjukka: Voi kun se olisikin niin... Taitaa tuo Jone olla suurin sotkija, varsinkin lelujen osalta. Tosin rikkaimuria ei ole tässä taloudessa hänen tulonsa jälkeen käytetty :)