Eino myrskysi



Meilläkin oli eilen myrsky ja pidettiin vähän lepoa lenkkeilystä. Se sopi herroille, onneksi ovat mukavuudenhaluisia. Jopa Jimmy voi joustaa kilometrien patikoinnista, jos ilma on hirmuinen ja kotona saisi köllötellä takan ääressä. 

Edellisenä päivänä käytiin onneksi piiiiitkä lenkki ja otettiin kuvia. Olen kateellinen kuinka hyvin ne onnistuvat kuvissa. Toisaalta eihän niillä ole juurikaan ilmeitä joissa epäonnistua. Riittää että ovat paikallaan siinä mihin ovat käsketty tai nostettu. 

Materiaalista saisi mukavia joulukortteja, mutta täytyy kai ottaa tänä vuonna sellainen jossa myös Eve on mukana. Sehän se helppoa onkin...pitää saada neljä liikkuvaista kohdetta vangittua paikoilleen hetkeksi. Ja yksi niistä ei osaa mitään käskyjä!

10 kommenttia:

18. marraskuuta 2013 klo 14.54 Hanne kirjoitti...

Mainiot nuo kuvat, varsinkin tuo, jossa Jonen korva on lähdössä omille teilleen. On toinenkin vallan mainio, kuonot lounaaseen ja sama ilme kaikilla.
Onneksi on digikamera, kun kuvaa lapsia ja koiria yhdessä, ei tarvitse säästellä otoksia, vaan voi näpsiä vaikka sata kuvaa, luulisi edes yhden vastaavan kuvaajan vaatimuksia.

18. marraskuuta 2013 klo 15.50 Aikku kirjoitti...

Eipä Eino paljon poikia heilauttanut mitä nyt Jonen korva vähän tuulessa hulmuaa.

Joulukorttiainesta pojissa aivan selvästi.

18. marraskuuta 2013 klo 22.13 Arttu kirjoitti...

Ylempi kuva on ihana, mutta hassu, kun vain Jonen toinen korva on vaakatasossa ;)) Onko sillä joku sarana korvassa =D

19. marraskuuta 2013 klo 7.40 Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Hih, Jonen korva vähän viipottaa.

19. marraskuuta 2013 klo 19.35 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Tässä tuulien jatkuessa olemme huomanneet, että Jonen korvat ovat ainoat jotka lerpattaa. Onkohan ne kevyemmät kuin muilla?! Ja onneksi tosiaankin ollaan digiajassa, tulisi turhan paljon heilahtaneista kuvista maksettua. Nykyisin voi ottaa kepeesti sen 40 ja poistaa niistä 39 :)

20. marraskuuta 2013 klo 11.02 Anonyymi kirjoitti...

"yksi niistä ei osaa mitään käskyjä" Hmm.... mieleeni tulee heti sellainen kuva, että koirat istuvat rivissä ja pikkuneiti viipottaa ympäriinsä :)

21. marraskuuta 2013 klo 17.52 Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Koira, joka kuuntelee tuulta =)

Sheriffit ovat siinä kyllä niin topakoina tosissaan posettamassa :) Ja älä muuta sano, sport-asetuksella liikkuvista objekteistakin saa kunnollista kuvaa ja mikäs sen hauskempaa kuin ottaa juoksevista koirista kuvia, niistä yleensä tulee mahtavia otoksia...kun on tosiaan poistanut ensin kamerasta muutamia epäonnistuneita ;)

21. marraskuuta 2013 klo 19.57 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kaunis Nelli: Ja niin se varmaan tulee menemäänkin. Tarkoitus olisi huomenna kokeilla mitä saadaan kortin eteen tehdyksi.

Maria, mäyräkoirien ihminen: Harmillisesti nykyään tulee lähes kaikki kuvat otettua puhelimella ja siinä ei sitä taikanappia sport ole :( Puhelin on muutoin kiva, kun jako Mäykkyfoorumiin ja muihin someihin tapahtuu niin kivasti. Ja kyllä herrat rakastavat kameraa, tai ainakin yksi. Jone on joka kuvassa, Jimi tulee puydettäessä ja Jasusta saat kokeilla sen yhden otoksen. Jos siitä ei tule hyvä niin se oli sitten oma moka...

23. marraskuuta 2013 klo 10.06 Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Meillä on Alphonse linssilude sisätiloissa, mutta ulkona sillä olis parempaakin tekemistä kuin pönöttää mallina ;) Aslan poseeraa yleensä aina aika mielellään.

Mäykkyfoorumi on ihan hiljainen paikka nykyään - missä kaikki ovat. Ihan kuin itse olisikin koskaan sanonut siellä edes mitään ääneen, tosin, hehe, mutta silti. Siellä on aina ollut kiva käydä lukemassa jutut ja kuolaamassa syntyneet pentueet :) Ovatkohan kaikki naamakirjan mäykkysivuilla foorumin sijasta?

29. marraskuuta 2013 klo 11.53 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Ai juu tuota FB:n Mäyräkoirakeskustelua minä tarkoitinkin. En ole suurempaa nautintoa tuosta Mäykkyfoorumista saanut. Suivaannuin keskustelusta joku vuosi sitten, siis en siihen osallistunut edes. Pahoitin mieleni lukiessani. Sattui herkkään kohtaan... Joka tapauksessa sen jälkeen en ole siellä käynyt, kuin katsomassa kasvattajan vihjeestä, että meidän kuva löytyy sieltä. Pitihän se siis käydä kattoo, oltiinko eduksemme.