Pallottelua

Tuoreimmassa Koiramme -lehdessä oli juttu Pallolajeista piristystä koiraurheiluun. Taloudestamme löytyy yksi todellinen pallohullu. Sen energia olisi hienoa kanavoida oikein ja mikä olisikaan hienompaa kuin yhdistää Jonen tarmo sen rakastamiin palloihin. Flyball olisi juuri oikea laji tuolle säpäkälle tyypille, mutta en vaan ole törmännyt yhteenkään porukkaan joka sitä täällä harrastaisi. Ja toisaalta siihenhän tarvitaan sosiaalinen koira, tosin tämän pienen pyöreän esineen nähdessä olemme monesti olleet ylpeitä Jonen kontaktista. Ehkä siinä olisikin meille sopiva harrastus, niin tai näin ehkä meidän pitää yrittää rakentaa sellainen pallolaatikko, tarvittavat hypythän meillä jo on. Laatikon ideointia ja toteutusta odotellessa voimme tyytyä edelleen ilmapalloihin.


4 kommenttia:

17. toukokuuta 2011 klo 20.47 Veera + Milo & Breci-mäykyt kirjoitti...

Että mä tykkään aina näistä teidän videopätkistä :) Näitä sais olla useammin *vinkkvinkk* :) Jone osaa kyllä hienosti pitää pallon ilmassa :) ja vielä hajottamatta. Luulen että meidän poika iskisi hampaansa samantien kiinni :D

17. toukokuuta 2011 klo 21.41 Arttu kirjoitti...

Miten ihmeessä olet opettanut Jonen noin hienosti pallottelemaan :) Sehän pukkaa ilmapalloa oikein koko niskan voimalla, luulis että yrittää vaan tarttua hampailla... Hieno temppu :)

Arttu vierittelee joskus satunnaisesti palloa matolla minulle kuonollaan - kun sattuu olemaan sillä tuulella.

18. toukokuuta 2011 klo 21.50 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Veera, Milo ja Tyyne: Vinkki kuitataan. Täytyy kattoa josko tulisi seuraavaksi pätkää vaikka meidän treeneistä :) Jone on mielestämme ilmiömäinen pallon kanssa. Siis olipa mikä tahansa pallo kyseessä.

18. toukokuuta 2011 klo 21.52 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Mai: Suurin ihmehän tässä onkin ettei Jonea ole opetettu mitenkään tähän temppuun. Se vaan on synnynnäisesti lahjakas pyöreiden asioiden kanssa ;)