Punkkeja liikkeellä!

Kevät on tullut auringon ja lämmön kanssa, samalla myös punkit ovat heränneet. Päivälenkin jälkeen Jonesta löytyi jo kaksi pientä ja vilkasta pirulaista. Nyt onkin sitten jo punkkipannat tilattuna. Olen aiemmin ostanut koiruuksille Scaliborin punkkipannat, mutta nyt ajattelin testata jotain uutta ja edullisempaa. Voihan toki olla ettei näistä ole mitään apua, mutta kokeillaan. Ja jos joku toinenkin tahtoo kokeilla niin tässä pientä mainosta:

100% luonnollinen vaihtoehto suojaamaan koiraasi ulkoisilta loisilta (punkit, kirput, hyönteiset jne.) Käyttöohjeet: Pujota panta kaulaan ja leikkaa pois ylijäänyt pituus. Vaikutus alkaa välittömästi. Voidaan myös käyttää yli 3 kuukauden ikäsille koiranpennuille. Vedenpitävä. Myrkytön, sopii lapsiperheisiin. Vaikutusaika 4 kk.

Maksimipituus 75 cm.
Hinta 6,95 €




Suosittele Terrieri.nettiä ystävillesi!
Kun ystäväsi käyttää lahjakorttikoodia M35273 saa ystäväsi 10% alennuksen tilauksestaan ja sinä saat asiakastilillesi 10% palkkion ystäväsi tilauksen summasta.

5 kommenttia:

27. huhtikuuta 2011 klo 13.44 Edgar kirjoitti...

Edgar sai tänään myös annoksen Bayvanticia, edelliskesältä on vielä kaksi pipettiä jäljellä. Katsotaan sitten mitä valmisteita hommataan kun ne on käytetty loppuun.

27. huhtikuuta 2011 klo 22.16 Iina Vee kirjoitti...

Pitäisi myös hommata itse Hi-Craftin punkkipannat jostakin. Mitenkäs nämä teidän pannat ovat toimineet? Näkyi niitä tuolla paikallisessa eläinkaupassa olevan myynnissä.

28. huhtikuuta 2011 klo 10.26 Aikku kirjoitti...

Meillä ei ole mitään kokemusta punkkipannoista. Punkkipihdit on kaapissa valmiina. Mielenkiinnolla odotamme bloggaajien kokemuksia erilaisista estokonsteista.

2. toukokuuta 2011 klo 22.19 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Edgar, Nelli&Fanni ja Olli: Olin viime keväänä ostamassa myös jotain nestemäistä ainetta, mutta suosittelivat eläinlääkärillä Scaliboria. Se tuli halvemmaksi ja kieltämättä toimikin. Meillä on ollut Scalibor-panta joka kesä, mutta nyt ajattelin säästäväisenä ostaa nämä terrieri.netin tarjoamat pannat. Tosin ne eivät ole vielä tulleet ja neljä punkkia on jo koirista nypitty. Saa nähdä sitten kun pannat tulevat (toiv tällä viikolla) jotta toimivatko ne vai kävelläänkö suoraan hakemaan apteekista uudet.

12. toukokuuta 2011 klo 20.17 Veera + Milo & Breci-mäykyt kirjoitti...

Miten on Sheriffeillä toiminut Biospotixin pannat?

Tilasin itse myös samat pannat meille, on nyt viikon ollut kaulassa. Milo koitti hinkata pantaa ekana päivänä pois. Ajattelin jo että nyt menee rahat hukkaan ja täytyy hakea Scaliborin pannat mutta ei, onneksi poitsu on tottunut. Empä kyllä ihmettele vaikka pois olisikin halunnut, on tuo haju aika voimakas. Tyyne ei ollut pannasta moksiskaan. Yhtään punkkia ei vielä ole ollut, näillä tienoilla ei niitä kai ihan hirveästi olekaan. Edelliskesinä Scalibor ainakin toimi todella hyvin, jos nämä toimivat, voisin hankkia ensikesänäkin ja kestää tuon sitrushajun..