Hauskaa Pääsiäistä!



Kuvassa: Essi the Tosikko (Sohvin "bestis") sekä taloutemme virallinen pääsiäispupu Sohvi.

6 kommenttia:

22. huhtikuuta 2011 klo 12.58 Marja-Leena kirjoitti...

Sheriffeille ja Sohville hyvää pääsiäistä kuin myös muulle kotiväelle!. Meillä oli aikoinaan kaksi kääpiöluppakorvaa ja minusta kaneista on paljon enempi vaivaa kuin koirista. Tosin ne kanit elivät vanhoiksi (8 ja 10+) että kai niitä sitten hoidettiinkin? Terveisin M-L ja Ossi

22. huhtikuuta 2011 klo 15.18 Arttu kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä koko porukalle. Kiva kun on oma pääsiäispupukin ;)

Karpalojauhetta suositeltiin uroskoiran "kahvan" tulehdukseen. Joku on kuulemma saanut sillä koko tahrivan tulehduksen kokonaan kuriin. (Odotan samaa ihmettä, koska pesukone pyörii tauotta koiran petivaatteiden vuoksi...)

Sen lisäks luin jostakin (blogista?) että karpalo- ja tyrnijauheet sisältää jotain ainetta (jonka nimen myös unohdin) joka lisää vastustuskykyä esim. allergioita vastaan. Joten tuiskauttelen molempia jauheita vuorotellen ruuan sekaan, ovat sen verran mauttomia, että Nirso-Aatukin syö.

Parempaa kevättä Jonellekin, täällä on tilanne vaihteeksi hallinnassa. Tai sitten koira on aikuistunut ja sen myötä elimistökin vahvistunut hiukan, sekin on mahdollista. Ja toivottavaa.

22. huhtikuuta 2011 klo 21.19 MM kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä Sheriffeille ja sihteerille!

Me nähtiinkin toissailtana pääsiäispupu iltalenkillä. Mauri munanhimoisena olisi halunnut lähteä jahtaamaan sitä, mutta antoi onneksi lopulta periksi, kun sille jankkasi, että munaa ei heru.

23. huhtikuuta 2011 klo 9.09 Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Vauhdikasta Pääsiäistä Sheriffeille! :) Ilmat suosivat, toivottavasti teitäkin, ja lenkkipolut kutsuvat. Ihana kevät! :)

23. huhtikuuta 2011 klo 17.13 Sunan kirjoitti...

Iloista Pääsiäistä koko teidän porukalle! :)

25. huhtikuuta 2011 klo 22.01 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Yhteisesti kaikille: Toivottavasti säät suosivat kaikkia tasapuolisesti. Meillä ainakin on reippailtu ja otettu aurinkoa.

Maille isot kiitokset valistamisesta. Seuraavalla kauppareissulla täytyypi tuoda äijille marjoja kuivatussa muodossa.