Pientä asuvalintaa / vinkkiä by Jasu

Mäyräkoira, koiramaailman filosofi, niinhän ne sanovat. Olen kyllä sitä mieltä, että rodulla on myös humoristinen puolensakin. Niillähän tuntuu olevan tilanne aina hallussa ja synkkänäkin päivänä ne saavat suupielet hymyyn.

Ulkona jyllää mahdoton pakkanen, mutta Jasu on löytänyt emännälleen aina päivän aikana illaksi sopivan asun. Kotona on jo useampana päivänä kuluneella viikolla odottanut useammatkin bikinit leviteltynä pitkin lattioita. Edellisellä viikolla pienenä vinkkinä oli kuljeteltuna lenkkarit. Kiva tulla rankan työpäivän jälkeen kotiin, kun eteisessä on jo valmiiksi lenkkarit. Eikä ne olleet vastassa ainoastaan yhtenä päivänä...

En luovuta!

Keisari biksojen keskellä

9 kommenttia:

18. joulukuuta 2010 klo 9.28 Aikku kirjoitti...

Jasu haluaa aivan selvästi lähteä emännän kanssa reissuun johonkin lämpimämpään paikkaan, jossa tarvitaan sekä bikineitä että lenkkareita.

18. joulukuuta 2010 klo 10.04 Finebyme kirjoitti...

voi mikä ilme...

18. joulukuuta 2010 klo 11.49 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Olli: Kyllä näin se on oltava ja kieltämättä itsellekin kelpaisi jokin eteläinen ja lämmin matkakohde. Ei kun lotto vetämään!

Finebyme: Se on lähes vakioilme :o)

19. joulukuuta 2010 klo 16.48 Suvi ja Eppu kirjoitti...

Voi mikä ilme!!!
Biksukeisari:)

Käykääpä osallistumassa Epun blogiarvontaan. Palkintona jotain pientä kivaa;)

20. joulukuuta 2010 klo 17.31 Sunan kirjoitti...

Kyllä tässä on taas osoitus mäyräkoiran huumorintajusta, totta kai pakkaskeleillä tarvitaan biksuja :D

21. joulukuuta 2010 klo 6.32 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan: Juu kyllä. Hyvähän se Jasun on kun itse läähättää aina takan lämmitessä, ehkä siis tarkoitus on pukea bikinit ja ryhtyä katsomaan takkatulta :-)

21. joulukuuta 2010 klo 8.07 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Suvi ja Eppu: Se on melkeinpä vakioilme Jazmendaalilla.

Kiitokset vinkistä lähdemme katsomaan arvontaa :o)

21. joulukuuta 2010 klo 15.12 Raisa+Funi+Dana kirjoitti...

Ihan huippu :D

Meilläkin Funi on jotenkin mieltynyt rintsikoihin. jos vaan vaatehuoneen ovi sattuu jäämään auki niin vatsassa on koko arsenaali. Kerran yllätin Funin niin että yhet rintsikat oli sen selän päällä ja silti se katso mua niin ettei se ois muka tehny mitään. BUSTED!

22. joulukuuta 2010 klo 22.42 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Raisa ja Funi: Niinhän ne sanovat, että koiraa kiehtoo ne vaatteet jotka haisevat kaikkein eniten omistajalta. Ei meidän muut mäykyt ole kyllä tunteneet mitään himoa vaatteisiin.

Tuo Funi on kyllä olla melkoinen. Ne varmaan luulevat ihan oikeesti ettei kukaan huomaa paikoiltaan karkailevia vaatteita.