Lentokoira

Kerrankin sain kameralla pari suhteellisen lennokasta kuvaa. Mallina toimi tällä kertaa ehkä lennokkain mäykkymme, Jone. Kuvissa näkyykin aika hyvin parantuneet kainalot. Uusi ruokavalio ja pakkasessa säilytettävät nappulat ovat siis auttaneet jo hiukan, mutta vielä on pitkä matka täydelliseen ihon parantumiseen, karvoituksen kasvamiseen sekä viimeisenkin kutisemisen loppumiseen.


9 kommenttia:

15. joulukuuta 2010 klo 23.06 idatoi kirjoitti...

Mainioita otoksia :))

Tsemppiä teille tiellä terveitä kainaloita kohti :) Nyt on hyvät lähtökohdat ainakin kun allergiat on tiedossa ja ruokinta saatu kuntoon! Rapsutuksia ja hyvää joulunodotusta!

15. joulukuuta 2010 klo 23.16 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Idatoi: Kiitti, matka kohti terveyttä on alkanut. Sen huomasinkin jo viikkosiivouksessani, kun yritin päästä pölypunkeista eroon. Ehkä se on ihan hyväkin saada testeistä uutta pontta siivoukseen. Ja eihän se ikinä ole pahasta! Samoin rapraprapsutuksia sekä mukavaan joulun odottelua!

16. joulukuuta 2010 klo 8.14 Pau kirjoitti...

Loistavat kuvat! Elämäniloinen mäykkynen - rapsutusterkut:)

16. joulukuuta 2010 klo 9.47 Aikku kirjoitti...

Jone on aina meidän suosikki ja näistä vauhdikkaista kuvista tulee hyvälle mielelle. Kiva, että Jonella riittää energiaa allergiasta ja kutinasta huolimatta.

Mukavaa joulun odotusta koko porukalle!

16. joulukuuta 2010 klo 10.25 Nelli kirjoitti...

Jonella on todellakin vauhti päällä! :) Hienoa että toimenpiteet allegrian minimoimiseksi ovat tehonneet!

16. joulukuuta 2010 klo 13.49 Sunan kirjoitti...

Vau miten loisto-otoksia! Mäyräkoiran kanssa tuollaisten kuvien saaminenhan on miltein mahdotonta :D Ja hieno kuulla että Jone voi jo paremmin :)

18. joulukuuta 2010 klo 11.46 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Pau: Jone se on sellainen höseltäjä ja elämäniloa kyllä löytyy. Joskus pitäisi ottaa mallia tuosta huolettomasta tyypistä.

Olli: Kiva kuulla, että Jontsaus on suosikkinne. Moni naapureistamme on varmasti toista mieltä. Jone on ollut aina pieni energiapötkö, varsinkin Jimiin verrattuna. Sen takia sitä on ehkä jopa pidetty ongelmakoirana, eikä koirana jolla on ongelmia sekä liikaa energiaa ja taipumusta työntää nenänsä joka asiaan :o)

Nelli: Vauhtia välillä on vähän liikaakin. Siitä kertovat pitkin kotia levitellyt lelut ja rullalle juostut matot. Tosin hyvähän se on, kun ulkoilukin jää näillä pakkasasteilla todella vähäiseksi.

Sunan: Yleensä kuvaan kieltämättä jää vain hännänpää :o) Siitä syystäkään Jasusta ei ole juuri kunnollisia pentukuvia saatu.

Yhteisesti kaikille: Mukavaa joulun odotusta ja suuret kiitokset myötäelämisestä!

21. joulukuuta 2010 klo 15.06 Raisa+Funi+Dana kirjoitti...

Ihana kuvasarja, noita katsellessa alkaa itseäkin hy,yilyttää :)

Mukava että uusi ruokavalio on alkanut auttaa! Rapsutuksia ja ihanaa joulunaikaa!

22. joulukuuta 2010 klo 22.44 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Raisa ja Funi: Jone jaksaa olla kiinnostunut kaikesta mihin liittyy pallo/vinku/toimintaa. Joskus olisi kiva tietää mikä noissakin palloissa jaksaa niin kovin viehättää.

Mukavaa joulunaikaa!