Mitä päälle pikkujouluihin?

Saimme Me and the Mäyräkoira -blogista tultuilta Nelliltä ja tämän emännältä Iinalta haasteen valita pikkujouluihin sopivan vaatetuksen. Niinpä sitten olemme tässä herrojen kanssa miettineet sopiva asuja. Jokainen halusi koota oman kokonaisuutensa, ja tietenkin punaista välttäen, on jo tarpeeksi nöyryyttävää kulkea metsälenkki punaisessa fleecessä. Tuotteet on valittu ulkonäön sekä toimivuuden suhteen, eli nämä vermeet voisin ihan oikeasti pukea Sheriffeille häpeilemättä ja ilman tuskanhikeä päälle.

Tässä tulee Jasun valinta:


- Huomaamaton t-paita joka on mukava päällä ja teksti kertonee oman tarinansa. Pannaksi on valittu sopivassa valossa kimalteleva timanttipanta. Paita löytyy PetNetstoresta ja panta Koiratuotteesta. Tällä asulla ei varmasti olla se äijien äijä, vaan se hellyttävä jätkä jolla on kavereita joka lähtöön.

Jonen valinta:
-Lämmin mantteli löytyi Koiratuotteesta ja asennetta korostava panta Peten koiratarvikkeesta. Tämä valinta kertonee oman tarinansa asujensa kantajasta, jonka asenne on rock! Ei kun rokki soimaan ja kirmailemaan kivojen tyttöjen kanssa.

Jimin valinta:


-Tilaisuuteen jos toiseenkin sopiva klassinen neule. Tällä saadaan varmasti kaikki ne hiljaiset ja kiltit tytöt huomaaman itsensä eikä niiden omistajatkaan, tulevat anopit/appiukot, varmasti pistä pahakseen. Taktisen peliliikkeen mahdollistaa PetNetstoren paita. Kaulapanta puolestaan on Korulandista ja se tietenkin on oltava omalla nimellä.


Nyt vaan kaikki osallistumaan tähän hupaisaan ja jouluiseen haasteeseen!



5 kommenttia:

11. joulukuuta 2010 klo 18.43 Sunan kirjoitti...

Jokaiselle on löytynytkin sopivasti omanlaiset asut :)
Tosi mukava, että tämä haaste lähti kiertämään vaikka ajattelin että kukaan muu ei siitä innostu, että olen vain itse tarpeeksi hölmö :D

11. joulukuuta 2010 klo 20.04 Nelli kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Asut kuvastavat hienosti Sheriffien erilaisia luonteita. :)

11. joulukuuta 2010 klo 20.57 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan ja Nelli: Tämä oli oikein mukava haaste! Sai kivoja ajatuksia selatessaan nettikauppoja. Oli vähän niin kuin olisi ollut ikkunaostoksilla. Sitähän me Sheriffien kanssa harrastetaan lenkkeillessä kaupungilla. Kaikki törötetään nenät kiinni ikkunoissa ja haaveillaan, no kuka mistäkin :o) Pitäisikin lähteä katselemaan ikkunoita, nythän niissä on taas kivoja liikkuvia tonttuja.

12. joulukuuta 2010 klo 12.55 Aikku kirjoitti...

Hyvät asusteet ovat pojille löytyneet. Olli pitää eniten Jonen tyylistä... rock'n'roll!

12. joulukuuta 2010 klo 16.28 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Olli: Jone tarttee vähän tuollaista egon pönkitystä, vaikka sitten asusteiden turvin. Räyhäävän ulkokuoren alla on pelokas arkajalka.