Sihteerikkö Sohvi

Täällä blogissa ovat lähinnä komeilleet nämä uroksemme, mutta ei tietenkään pidä unohtaa, että kaiken takana on nainen. Sheriffit ovat tehneet itseään tunnetuksi niin ulkosalla kuin netissäkin. Harva kuitenkin tietää, että kaikkea tässä härdellissä valvoo Sihteerikkö Sohvi. Sohvin tiukassa otteessa pysyy isommat koiruudet hyvinkin, Jasu kapinoi vielä kanille pokkuroinnissa. Luultavasti senkin alistumisen aika on kuitenkin edessä, sillä sen verran kovasti Sohvi antaa nenälle. Lupasin työkaverilleni ottaa kuvia Sohverosta, ja jaan ne nyt myös teidän iloksi. Eilen talon prinsessat (Sohvi sekä emäntä) viettivät siis iltaa pinnien ja hiusvekottimien kanssa; tässä tulokset.

Arkilook

Pieni punkkari

Pinni Prinsessa

Oliko tää muotia joskus?!

Sihteerikkö Sohvi

Ja tältä näyttää sekarotuisen angoran turkki kesken karvanlähdön

8 kommenttia:

25. marraskuuta 2010 klo 20.29 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Ps Sohvia ei todellakaan vahingoitettu harjauksen ja laittamisen aikana. Tyllerö tykkäsi istua siliteltävänä ja puunattavana.

26. marraskuuta 2010 klo 11.58 Nelli kirjoitti...

Ihana Sohvi! Onko kanin hoito vaikeaa? Voiko sitä esim opettaa sisäsiistiksi, niin että se kävisi tarpeillaan kuin kissat? :D Olisi ihanaa kun olisi tuollainen söpöläinen Nellillä kaverina. Pelkään vaan että neiti päättäisi tehdä kaveristaan välipalan. :/

26. marraskuuta 2010 klo 15.36 Sunan kirjoitti...

Voi että kun toinen on suloinen! :)
Kyllä tuollaisen tyttösen on hyvä pitää uroot kurissa :D

26. marraskuuta 2010 klo 22.39 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Nelli: Kanin hoito ei ole vaikeaa, mutta suuria vaihteluita on näidenkin luonteissa. Esimerkiksi meidän Sohvi on mitä ihmisrakkain, juoksee ihmisten perässä ja istuu sylissä paijattavana.

Häkissä on vessalaatikko johon tyttö käy pissillä, ollessaan kiinni. Irrallaan Sohvi onkin aika mukava, sillä se ei syö sähköjohtoja (kuten useimmat lajitoverinsa), mutta käy sitten heti silmän välttäessä pissillä sohvalle. Papanoita kimpoilee juostessa useampikin, mutta ne onneksi häviävät suurimmaksi osaksi Jasun suuhun ;o)

Sohvin juoksuttaminen tapahtuu nykyisin lähinnä aikaisin aamulla sekä illalla, eli silloin kun junnu-Jasu nukkuu. Kaverin ajovietti vaatii vielä taltuttamista. Isommat kyllä ottivat Sohvin heti ystäväkseen eivätkä ole ajaneet sitä kertaakaan perästä. Uskoisin Nellinkin jättävän kanin huomiotta, sillä kyllähän nämä tajuavat ettei lemmikki ole riistaa.

Sunan: Sohvi on kovin kova tutustumaan kaikkiin. Valitettavasti lajitoverit ymmärtävän Sohvin kovat otteet väärin, vaikka se tarkoittaakin vaan hyvää.

Jos täällä rupeisi juoksemaan kaniuroksia kosiskelemassa, niin veikkaisin niiden joutuvan tiukkaan tenttiin mäykkyläisten kanssa. Isommat koiruudet nimittäin pitävät Sohvia ihan oikeesti ystävänään :o)

27. marraskuuta 2010 klo 17.28 Pyry-mäyris kirjoitti...

Nuo Sohvin kuvat kelpaisivat varmasti johonkin kampaamoon mainostarkoitukseen! On meinaan sen verran koreet viritykset aikaan saatu. Täällä huushollissa nauretaan (hyväntahtoisesti) kyljet kipeinä. Kiitos!

28. marraskuuta 2010 klo 14.47 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Pyry-mäyris: Mukava jotta saimme hyväntahtoisen naurun aikaiseksi! Täytyy varmaan kysyä kylän kampaamolta tartteevatko hiusmallia. Sohvihan muotoutuisi, vaikka miksi kunnon tuotteilla ja ammattitaidolla :D Sais tienattua omat heinänsä.

5. joulukuuta 2010 klo 23.37 Anonyymi kirjoitti...

Voi Sohvi miten se on tollanen tupsu-prinsessa.<3 Varo vaan tulee meiltä Unikko, vaihtaa Ulpu rakkautensa Sohviin. ;) Silo kun ei yhtään salli Unikon tavata Ulpua, se on Silon oma ystävä, piste.
Jasulle sellaiset terveiset että meillä ei koira saanut Onnia ajaa takaa, tuli hampaasta nenuun ja kipakasti. Siinä sitten itkettiin nenä turvoksissa, lihava kani istui tyytyväisenä palmun alla...

7. joulukuuta 2010 klo 23.27 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Anonyymi-Unna: Sohvi voiskin tulla tutustumaan uuteen Ulpuun. Sosiaalisena tyyppinä se varmaan tulis hyvin juttuun. Tosin onhan se vähän häiriintynyt ehkä kanittomasta seurasta.