Ikioma koulutusliivi

Nyt se on tullut, siis tilaamani koulutusliivi! Olisin saanut tilattua liivin Noutajakoira yhdistyksen kautta, mutta tahdoin ehdottomasti liiviini mäykyn enkä mitään muuta rotua. Jättäydyin tilauksesta ja olen hyvin tyytyväinen "suunnittelemaani" tuotokseen. Liivi on siis ihan normaali Berran Pro Light. Koko sattui aika hyvin oikein, otin kaikkein pienimmän (xxxs) joka on oikein hyvä paidan/hupparin päällä. En tiedä saanko kaikkia takkejani mahtumaan liivin alle fiksusti, mutta ainakin suurimman osan vuodesta liiviä voi käyttää kevyemmän varustuksen kanssa. Liivin hinnaksi painatuksineen ja postikuluineen tuli 73,50 €, eli ei mitenkään hirmuisen paha hinta, jos se nyt kestää muutaman vuoden. Olisihan ilman liiviäkin pärjännyt, mutta jossain vaiheessa rupesi tympäsemään, kun kaikkien takkien taskut olivat nappulan murusia ja kakkapusseja täynnä. Nyt toivottavasti saan tavarani mahtumaan liivin taskuihin, joita ehkä olisin kaivannut muutaman enemmän.




Ilo-Willaa täytyy kiittää suhteellisen nopeasta toiminnasta, sillä sain liivini parissa viikossa ja kuvan asettelu oli juuri toivomani. Siitä vaan muutkin tilaamaan uutta vaatetusta syksyä ajatellen. Varustelekalta puolestaan saa oikein hyvin istuvia ja päällä mukavia maastohousuja. Niiden kestävyydestä ei vielä ole omaa kokemusta, kerron sitten vuoden päästä ovatko kestäneet paremmin kuin Seppälän versiot jotka repesivät eräällä metsäkeikalla :)

4 kommenttia:

15. heinäkuuta 2010 klo 16.55 Sunan kirjoitti...

Hei tällaiset merkinnät on ihan liian pahoja! Itsellä on nimittäin jo jonkin aikaa himottanut ostaa juuri koulutusliivi ja tuo tilaamasi on kyllä tosi hieno. Tässähän joutuu vielä avaamaan kukkaron nyörejä :D

15. heinäkuuta 2010 klo 18.57 Marja J kirjoitti...

Olipas hieno liivi! Tuommoinen olisi tarpeen itsellekin. Itse olen tilannut Ilo-Willalta mm. karkkarin naamalla hihamerkkejä, pyyhkeitä A-pennuille omilla nimillä ja nyt kennelin nimellä + karkkaribrodeerauksella pyyhkeitä. Valikoimaa on ja on monenlaisia vaihtoehtoja.
Jos kennelin nimellä ottais liivin, sitä ei saa pitää näyttelykehässä.... :(

Vauhdikasta kesän jatkoa teille kaikille!

16. heinäkuuta 2010 klo 22.43 MM kirjoitti...

Aikas makee! Kyllä nyt kelpaa kouluttaa koiria, kun on pelit ja vehkeet.

Vielä pitää malttaa tuon treeniliivin suhteen. Odotan, että uusi tulokas saapuu, niin saa kummankin rodun profiilin liivin selkämykseen.

17. heinäkuuta 2010 klo 13.40 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Sunan: Olisihan noita liivejä varmaan saanut jostain vähän halvemmallakin, mutta tuolta saa ainakin persoonallisen. Ei muuta kuin oma tilaukseen ;)

Marja: Pitääpä katsella, jos myöhemmin tilaisikin jotain brodeerattuja juttuja, esim. joululahjoiksi. Olin todella tyytyväinen palveluun ja toimintaan muutoinkin.

Itse mietin tekstiksi molempien poikien kennelnimiä, mutta totesin niiden olevan liian pitkät selkämykseen. Tekstistähän pitää saada selvä myös lenkkeillessä ;)

Mauri: Nyt ei kouluttamisen pitäisi ainakaan olla kiinni vermeistä... jos helteetkin vähän helpottais niin pääsis kentälle. Nyt on tullut ihan uutta imua tottikseen, sillä Jimi näyttää osaavan kaukokäskyt melkeinpä opettelematta.