Patterit latautuu jo...

Tulevana viikonloppuna on taas tarkoitus väsyttää itsensä räpiköidessä metsikössä, osallistumme jälleen Jimin kanssa MEJÄ -kokeeseen. GPS:n patterit ovat jo latautumassa ja loput tavarat pakataan huomenna. Itse kokeeseen osallistuja on vielä täysin tietämätön tulevasta, onneksi, sillä eihän sitä pitelisi enää mikään.

Huomenna selviää lopullinen suunnitelma tuon Nurmeksen kokeen osalta, sillä paikan päälle siirtymistä ollaan mietitty useaan otteeseen. Parhain vaihtoehto tuntuukin olevan kahdella erillisellä autolla lähteminen. Tuo ei tietenkään ole luonnon kannalta parhain vaihtoehto ajella kahdella autolla samaa matkaa, mutta tämä tehdäänkin Sheriffien ja isäntäväen mielenterveyden takia. Meidän pojat, kun osaavat olla varsin innostuvaista ja vinkuvaista sakkia, joten heidän on parempi olla kotona niin pitkään kuin mahdollista. Toivottavasti saammekin toisen auton käyttöömme viikonlopuksi.

Olkaahan ystävät kilttejä ja pitäkää jälleen kerran peukut ja hännät pystyssä Jimille, kiitos!

4 kommenttia:

6. elokuuta 2009 klo 22.41 Marja J kirjoitti...

Pidetäänpäs peukkuja! Ja pitäkäähän tekin, sillä Pyryllä on LUT-kokeet pe, la ja su. Kokeet ovat varmaankin illalla myöhään ja menee yöhön, sillä nämä hellekelit ovat tosi rankat koiralle. Meidänkin pitää miettiä noita järjestelyjä, sillä Noraa ja Miroa EI VOI ottaa kisapaikalle, sillä ne menevät ihan villeiksi, kun luulevat pääsevänsä kettua rökittämään.

Katsotaanpas miten veljesten käy!

Marja J

6. elokuuta 2009 klo 22.47 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Toki pidämme peukkuja pystyssä! Toivottavasti "veljekset kuin ilvekset" pärjäävät loistavasti!

7. elokuuta 2009 klo 7.00 Iina Vee kirjoitti...

Lykkyä pyttyyn Jimille! Toivottavasti kaikki menee hyvin! Kahden auton käyttö on tuossa tapauksessa mielestäni perusteltua. Se on näitä "lapsi"perheiden etuoikeuksia. :D

Terkuin
Nelli ja Iina

10. elokuuta 2009 klo 16.02 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kiitos Iina K ja Nelli!
Kahden auton käyttäminen oli kyllä oikea ratkaisu. Siltikin kokeeseen osallistuja oli aika väsynyt, yö vieraassa paikassa verottaa aina. Onneksi koe kuitenkin meni noinkin hyvin. Sää olisi kyllä saanut olla viileämpi, mutta eihän sille mitään voinut. Onneksi Jimin radalle osui muutama oja josta poika sai edes hiukan juodakseen, muutenhan mie olisin saanut kantaa sen pois metsästä.