Huoh...

Tässä sitä taas ollaan. Lupasin itselleni päivittää blogia viikottain, mutta taukoa on tullut. Ja mikä pahinta taukoa on tullut toisten blogien lukemisesta. Nyt sitten sain luettua kirjoitukset näppärästi puhelimellani, mutta kommentit haihtuivat jonnekin :( 


Kyllä, olen ulkoistanut kannettavani istumaan hyllylle ja yritän pärjätä i-tuotteillani (puhelin ja tabletti) tämä siitä syystä, että Eve on kiinnostunut äidistään juuri silloin, kun se istuu koneella... Puhelinta saan sentään räplätä suht rauhassa. 

En ole edes katsonut millaista jälkeä kirjoitukset ja kuvat ovat olleet puhelimella tehtyinä. Tiedän olevani itsekäs, koska laatu kärsii laiskuudestani. Jos vaan pystyisin kirjoittaisin blogin ruutuvihkoon ja kuvat teettäisin tunnin kuvina, niin alkukantainen ihminen olen joissain asioissa. Miehelleni kaikki on niin helppoa ja näppärää tässä nykytekniikassa. Minä suherran ja tuherran. Tekisi mieli siirtää Sheriffit myös Facebookin maailmaan, koska sinne päivitykset ovat vielä helpompia lisätä kuin blogiin. 

Noh ehkä saan itseni niskasta kiinni, pidän teidät ajantasalla ja saan ne kommentitkin uudelleen kirjoitettua ja lähetettyä. Näin omaan tekstiini voin lisätä teille rakkaimmat ja seuratuimmat blogikamumme terveiset, nyt pitäisi linkittää teidän blogit, mutta jätän sen tekemättä, kyllä te itsenne tunnistatte ;) 
- Osanottomme Ollin poismenosta. Emme keksi sanoja lohduttaaksemme.
- Hienoa Mauri luolakokeessa menestymisestä! Siitä se poika vielä valioituu.
- Ja hienoa saada taas pojat A&A blogin ääreen, teitä me ollaan kaivattu jo piiiiitkin talvea. Ikävä oli kova, mutta välillä on hyvä antaa luovuuden levätä.

Sitten lisätään tähän kuva joka ei liity tekstiin mitenkään eli kuva eiliseltä. Laumamme lisävahvistuksena välillä toimii Elsa-beagle lenkkiseurana, joten hänkin päätyi samaan kuvaan ;)


3 kommenttia:

23. toukokuuta 2014 klo 16.51 Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Morjensta mieheen (ja naiseen :)

Olisikohan bloggerillakin näppinsä pelissä jos kommentit hävii. Nimittäin äsken ei näyttänyt mullakaan (oon läppärillä) vaikka julkaisin. Viiveellä tulivat esiin julkaisun jälkeen...sehän nyt ei olis mikään ihme, jos bloggerissa olis häikkää.

Nyt kun saatiin paikka ekaan Mejä-kokeeseen, niin olenkin sitten kahlannut kaikki teidän mejäpostaukset läpi ajatuksella ja innolla! :) Pitäkää sit noviiseille peukkuja (tai Aslanille ei tarvii, mut mulle vois pitää, etten kompastu jalkoihini tms. ;) On kyllä hyvä, että porukka postaa treenipostauksiakin ja niihin voi sitten palata kerta toisensa jälkeen kun itsellä on samat jutut ajankohtaisia, kiitos niistä, siis :)

Rapsuja sheriffeille! :)

2. kesäkuuta 2014 klo 17.30 Anonyymi kirjoitti...

Minulla oli puolen vuoden tauko monestakin syystä... Mutta minä kirjoitan, luen, tarkistan, kirjoitan, esikatselen, tarkistan, luen vielä ja tarkistan ja esikatselen ja totean enkunkielisen tekstin olevan paremman ja muutan suomenkielistä tekstiä ja taas... eli yhden tekstin tekoon menee tosi paljon aikaa. Sitten rima nousee ja väsy iskee.

8. kesäkuuta 2014 klo 23.05 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Nyt ihan otin koneen syliin ja napsuttelin kommentit. Liekö nekin hävinneet jonnekin. Alan epäillä vian olevan käyttäjässä...

Kiva jos niistä meidän teksteistä oli jotain apua. Ainakin teidän suoritus oli hieno. Onnittelut vielä tätäkin kautta!