Videotervehdyksiä meiltä

Katselin kameralle tallentuneita unohtumattomia hetkiä ja joukosta löytyi muutama videokin. Yllättäen videoiden sisältö oli hyvin pitkälti sama, sillä ne kaikki sisälsivät leikkiä. Toisaalta leikkihän kuuluu hyvin pitkälti koiran elämään, kaverithan elävät hetkessä eivätkä tahdo aikuistua koskaan.


Tässä Jone ja Jasu kisaavat erään joulun joululahjalla. Oikeasti tämä on lelu joka on kestänyt ainoana monta vuotta kolmen herran käsittelyn.
 

Jimi leikkii todella harvoin niin, että se saadaan tallennettua yhtään mihinkään. Yleensä se leikkii pimeässä huoneessa yksin ja häiriintyy, mikäli joku katselee. Vetoleikkiin herra sentään joskus innostuu kamerankin edessä. Tosin silloin ei toinen osapuoli saa lelusta hyvää otetta ja leikki jää vaisuksi.
 

Jälleen Jone ja Jasu testaavat Kong Wubban kestävyyttä. Lelu kesti muutaman päivän, sitten se vain katosi pieninä palasina roskiin sekä imuriin. 
 

Isäntä on opettanut Jonen melkoiseksi pallopojaksi, heidän yhteinen harrastus onkin sisätiloissa sähly. Jone ottaa kiinni lähes kaikki pallot jotka kohti tulevat, olipa ne kuinka kovasti heitettyjä tai sählymailalla lätkäistyjä. Jimi rakastaa ainoastaan aitoja sählypalloja ja osallistuu pallotteluun vain silloin. Sohvikin päätyy joskus mukaan leikkiin, mutta sen rooli on lähinnä keskikentän hämmentäjä ja usein se päätyykin Jasun ajamana häkkiinsä nauttimaan pelikiellostaan.
 

6 kommenttia:

12. tammikuuta 2013 klo 12.47 Anonyymi kirjoitti...

Ihana eläintarha :)

12. tammikuuta 2013 klo 14.29 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kaunis Nelli: Kieltämättä :)

18. tammikuuta 2013 klo 18.54 Alma ja kumppanit kirjoitti...

Mietin hetken aikaa, että mikä ihmeen Sohvi ennen kuin muistin ja näinkin karvatupeen lattialla. ;) Antavatko koirat tosiaan kanin olla noin rauhassa? Vaatiko aikoinaan paljonkin kärsivällisyyttä kouluttaa koirat kanisiskoon? Meillä oli aikoinaan marsuja, mutta ne oleilivat aina tiukasti häkissä silloin kun koirat olivat samassa tilassa. Almaankin pystyi luottamaan ettei mene tutkimaan liian lähelle sen jälkeen kun pentua purtiin uteliaaseen kirsuun. ;)

20. tammikuuta 2013 klo 18.36 Marja-Leena kirjoitti...

Aika hellästi ovat pojat käsitelleet tuota palluraist. Ossi on saanut sen yksinään samaan kuntoon ja nyt se lensi roskiin, kun jouluna Ossi vähän nylpytti sitä ja eräs ruumiinosa jäi siihen kiinni ja tarvitiin vähän ihmisen apua onnettomuudessa. Poitsuille tasapuolisesti terveisiä. Ovat ne mainioita veijareita. Ihana, että ovat antaneet Sohvin olla rauhassa:) M-L ja Ossi.

20. tammikuuta 2013 klo 21.18 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Alma ja kumppanit: Kovin pala Sohvin olemassaolo on Jasulle, se tahtoisi välillä vähän pöllyttää kania. Jimi puolestaan pelkää hiukan koko eläjää ja Jone on Sohvin paras kaveri. Niillä on jokin ihme suhde keskenään :)

Sohvi kieltämättä pitää ehkä enemmän itseään koirana kuin kanina ja istuu luuta kaluavan koiran vieressä.

Aikoinaan ehkä kiellettiin tavallista topakammin koiruuksia kanin lähellä, sillä ne olivat enemmänkin liian innokkaasti menossa nuolemaan sitä ;)

20. tammikuuta 2013 klo 21.22 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Marja-Leena ja Ossi: Onpas teillä ollut lelun kanssa yhtäaikaa koominen sekä järkyttävä tapaus. Meitä harmittaa suunnattomasti ettei noita leluja enää saa mistään, ainakaan täällä suunnalla.

Herrat laittaa terkkuja takaisin.