Chesthill's Korona SE VCh


Jimin reissu Ruotsiin oli muutakin, kun turistimatka. Herra teki ison työn saalistaen metsästä kolme ykköstä. Tämä tarkoittaa sitä, että hänestä tuli Ruotsin jäljestämisvalio eli Svenskt viltspårprovschampionat, SE VCh!

Svenska kennelklubben ei ole vielä tuloksia kerinnyt käsittelemään, mutta julkaisen asian silti. En malta olla huutelematta tästä enää :)

Suuri kiitos pienimmälle ja sisukkaimmalle Sheriffille! Näin kuinka selvästi tämä herra nauttii työstä, mutta toisaalta sekään ei olisi varmaan enää montaa koetta jaksanut. Huomattiin kuinka suurimmat hötkyilyt jäi myös häneltä pois ja lenkillä arvon mestari oli se joka ensimmäisenä kääntyi takaisin "kotiin päin". Siltikin väsymyksestä, uusista maisemista, majoituksista, huonosta levosta jne huolimatta hän ei pettänyt minua. Vaan teki sen mitä oli tullut tekemään. 

Tästä on hyvä jatkaa, seuraavaksi Suomi ja sitten Norja, ensin vaan täytyy odottaa tulosten virallistamista sekä diplomeita, sitten kahvitellaan. Toisaalta täytyy nyt myös olla nopea liikkeissään ja suunnitelmissaan, sillä Jimikään ei ole ikinuori. Kehuja tietenkin tuli tuomareilta erinomaisien suorituksien lisäksi hyvästä kunnosta sekä treenatusta ulkomuodosta. Ja se jos mikä lämmittää mieltä! 

2 kommenttia:

23. elokuuta 2014 klo 10.58 Marjukka kirjoitti...

Suuren suuret onnittelut tuoreelle valiolle!

23. elokuuta 2014 klo 17.15 Marja-Leena kirjoitti...

Onnittelut onnistuneesta matkasta! Jimille tietty suuronnittelut hienosta suorituksesta. ps. Nappasit kulkuset vähän liian aikaisin pois:( No kaikille Sheriffeille oikein paljon rapsutuksia ja vähän kakkuu maistiaisiksi. Terveisii M-L ja Ossi.