Sheriffit Facebookissa


Olen napauttanut herrat tässä aamulla myös Facebookin puolelle. Eli kyseessä on suljettu ryhmä jonka löydät etsien ihmisiä, paikkoja ja asioita hakusanalla Sheriffit.

Eli odotan täällä nyt sitten paljon pyyntöjä liittyä ryhmäämme, jotta näen toimiiko tämä systeemi. Tässä ryhmässä on tarkoitus julkaista kuvia elämän varrelta. Siis sellaisia joita ei yksistään viitsi täällä Bloggerissa julkaista. 

Muokattu 11.6.: Huomasimme ryhmän olevan liian pieni egollemme, joten perustimme tilalle avoimen sivun jonka vauhdissa pysyt mukana tykkäämällä meistä; https://www.facebook.com/sheriffit



4 kommenttia:

9. kesäkuuta 2014 klo 19.01 Maria kirjoitti...

Minä tuun stalkkaan :D Täälläkin pohdittu tuota, mutta tykkään bloggailusta paljon. Saas nähä miten käy ;)

10. kesäkuuta 2014 klo 12.59 Marja-Leena kirjoitti...

Hmm, mitenhän sitten saan liityttyä ryhmäänne? Pitääkö lähettää kaveripyyntö? Minun oma ongelma on se, että availen Facepookkia niin harvoin, että minuun päin sillä ei ikinä kannata olla yhteydessä. Taisin avata naamakirjan joskus toukokuussa ja yksi onneton tuttuni oli lähettänyt minulle viestin joskus helmikuun lopulla, että voitaisiinko tavata maaliskuussa ja esitti kahta päivää. No molemmat olivat menneet toukokuussa. Väheneekö teidän blogittelu sitten? Toivottavasti ei, M-L ja Ossi.

10. kesäkuuta 2014 klo 16.20 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

MarMa: Saas tosiaan nähdä ;) Jotenkin olen kyllästynyt tähän säätöön bloggerin kanssa. Tahdon elämän mahdollisimman helpoksi, varsinkin tämmöisen some-elämän :)

10. kesäkuuta 2014 klo 16.27 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

M-L ja Ossi: Kirjautuessasi FB:n on jossain kohdassa toiminto etsi. Eli sinne kirjoitat Sheriffit ja se tarjoaa meidän ryhmää. En tiedä missä kohden siihen tulee kysymys haluatko liittyä suljettuun ryhmään, mutta hyvin yksinkertaiseksi se on tehty. Ainakin itse olen tyrkännyt itseni liian moneen ryhmään ;) Minä sitten suoritan hyväksymisen ja sen jälken sinulle pitäisi näkyä kaikki turhanpäiväisyydet.

En tiiä kuinka blogittelun käy. Tietenkin tahtoisin jatkaa sitä entistäkin aktiivisemmin. Tosin kuinka paljon sitten keksii enää aiheita, kun ei koirien elämästä pysty tekemään muotibloggaajilta tuttuja vaatetukseen liittyviä kirjoituksia päivittäin. Tai toisaalta kukas sen estää, aina vaan olisi sama setti; panta ja hihna.