Kilot on tulleet jäädäkseen


Olin viime viikolla hyvilläni, kun kaikki herrat olivat laihtuneet. Tänään taas suupielet vetäytyivät alas, ne kadotetut grammat olivat tulleet takaisin. 

No niin tai näin, onneksi ylipainoa ei kenelläkään ole sairaalloisesti. Syökööt diettinappulansa (jota ostin kerralla 13,5 kg) ja katsellaan sitten mihin siirrytään. 

Ainakin herrat oppivat parissa illassa odottamaan sitä kolmattakin ateriaansa. Siitä ei siis varmaankaan ole kukaan siirtymässä mielellään takaisin kahteen ateriaan. Eikä oikeastaan tarvitsekaan, tämä rytmi on hyvä myös ajatellen työhön siirtymistä. 

Jatketaan yrittämistä...

2 kommenttia:

20. helmikuuta 2014 klo 12.38 Aikku kirjoitti...

Maanantaina Olli kävi ottamassa kolmannen Cartrophen-pistoksen ja samalla reissulla kävi "virallisella" puntarilla. Tulos oli parempi kuin aikoihin eli 12,4 kg vai miten tuo pitäisi tulkita? Ilmeisesti muutama ylimäääräinen herkkupala on tullut annetuksi... nyt on kurinpalautuksen aika ja herkut vähemmäksi.

Olli alkaa yökkiä tyhjää, jos maha on liian tyhjä. Tämän vuoksi kaksi ateriaa päivässä on ehdoton vaatimus ja eilen illalla piti antaa vielä illalla nappuloita, kun päiväruoka oli ollut normaalia aikaisemmin.

20. helmikuuta 2014 klo 14.17 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Oho! Herkku vähemmän päivässä, heti muutama kilo pois painosta...

Meilläkin on tapahtunut jotain kummaa tämän postauksen jälkeen :) Jasu painoi eilen ja toissapäivänä "enää" 12,6 kiloa. Jimi 11,4 ja Jone 10,9. Eli oikeastaan enää Jasulla olisi selvästi tarve laihtua. Ja kyllähän se nyt tosta vielä putoaa, tosin kolme ateriaa päivässä on sopiva. Jää yökkiminen pois ja näyttää tuolta lenkkipolultakin jäävän vähemmän roskia syömättä. Ajatella, Jasu on viimeksi vuoden vanhana painanut saman verran. Pitäiskö tässä mennä itseensä?!