Ole vierelläni ja ystäväni





8 kommenttia:

18. elokuuta 2013 klo 9.16 Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Joo, vierelläkulku on mukavaa ja meillä vähän pakko, kun meil on yhteinen talutin eli Y-talutin. Ollaan kyl vällein vähän erimieltä mikä on suunta ja tahti. :D

18. elokuuta 2013 klo 11.14 Hanne kirjoitti...

Viisaasti sanottu. ♥

19. elokuuta 2013 klo 14.06 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Myrsky ja Tuisku: No se on kyllä paha talutin. Meillä on omat hihnat ja pannat, mutta siltikin joudutaan kävelemään joko jonossa tai rivissä. Kuulumma vaikea kävellä muutoin vaunujen rinnalla.

HooPee: Niin, pienesti ja viisaasti.

20. elokuuta 2013 klo 0.30 Arttu kirjoitti...

Välillä on kiva teputtaa vierekkäin, joskus taas jonossa - emäntä viimeisenä ;)

Noin kauniisti ei meilläkään osata kulkea kuin te kuvissa. Me sinkoillaan alkumatka, Basse tuuppii tassulla Arttua pois, että pääsee pissimään saman puskan juureen ;)

26. elokuuta 2013 klo 21.56 Arttu kirjoitti...

Teksti on aivan ihana, ja totta.

Kuvat teidän 3 niin erilaisesta mäykystä on aina niin hauskoja :)

27. elokuuta 2013 klo 18.58 Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Ihana <3 Just havahduin, että meillä pojat ovat olleet ihan kohta 2 vuotta yhdessä, vähän samanlaisissa fiiliksissä täällä kuin sä tässä sun postauksessas, siis :)

Mäyräkoirat <3

28. elokuuta 2013 klo 17.03 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Mai: Nyt ollaan tsempattu tuossa kävelyssä ja ihmeitä tai siis tuloksia on näkyvillä ;) Yleensä Jimi johtaa ja nuoremmat kävelevät takanani, mutta olipa tänään Jasu huippukunnossa ja veti koko letkaa, tai no kulki ensimmäisenä. Meillä ei pahempaa kilpailua ollut noista pissipaikoista, riittää yleensä että yksi tekee yhteen kohtaan ja toiset sitten metrin päähän. Niinhän sen luulisi olevan loogisempaakin. Jää jokaisesta ihan oma hajukohtansa eikä kaikki ole siinä samassa puskassa, mutta tiedä häntä mikä aina loogista on näiden mielestä.

Maria: Aika tuntuu menevän niin nopeasti, että vasta pysähtyessä miettimään huomaa oikeasti vuosien kuluneen. Meidänkin pieni Jasu täytti jo kolme, eikä edes muistettu juhlia :(

17. syyskuuta 2013 klo 10.24 Unknown kirjoitti...

Kerrassaan suloista <3

Mukavaa syksyä!
Terveisin
Nelli, Fanni ja Iina