Reklamaatio HK:lle

Hei, 
tahtoisimme tehdä reklamaation koskien Teidän lihapullianne. Rakastamme näitä suomalaista porsaan- ja broilerinlihaa sisältäviä lihapullia, meitä ei haittaisi vaikka ne sisältäisivät mediassa paljon esiintynyttä hevosta. Ne ovat mitä parhaimpia väli- tai makupaloja, myös pussi on sopivan kokoinen ja hinta emäntämme mielestä hyvä suhteessa laatuun. Tässä vaiheessa mainittakoon se ettei emäntä voi sietää lihapullien hajua, hän on jättänyt ansiostanne lähes kaikki einesherkut syömättä, mutta jääpähän meille sitten enemmän. 

Viimeksi saimme kaupasta kaksi pussillista näitä herkullisia pyöryköitä ja reklamaatiomme koskee tämän toisen pussin sisältöä. Pussissa pitäisi olla noin 24 kappaletta pyöryköitä, mutta törmäsimme siellä vain muutamaan pullaan sekä yhteen jättipyörykkään. Ongelmaksi nyt sitten aiheutui lähinnä se kuka tuon jättiläisen saa. Jone on meistä ahnein ja sen silmät oikein kiiluivat nähdessä tuon pyörykän, pelkäämme jäävän Jasun kanssa aivan ilman tuota herkkua. Lisäksi se hankaloittaa huomattavasti emäntämme työtä ottaa se lenkille lähtiessä taskuun, sillä se ei sinne mahdu. 

Ehdottaisimme siis kohtuulliseksi korvaukseksi seuraavaa:
1) Muutatte pussin sisältöä niin, että kaikki pullanne ovat tuollaisia jättiläisiä. 
2) Lähetätte meille korvaukseksi vähintäänkin kolme uutta pussia lihapyöryköitä ja jokaisessa tulee olla tuollainen superjättipulla.
3) Lähetätte aiheuttamastanne mielipahasta meille ainakin 20 pussia lihapyöryköitä joiden sisältö on priimaa, sitä mihin olemme HK:n laadussa tottuneet. 
4) Ehdotamme Teidän suostuvan joihinkin noista vaatimuksista, sillä muutoin siirrymme ostamaan Saarioisten tuotteita.

Ystävällisin terveisin
Jimi, Jasu ja Jone, ammattimaiset valittajat ja mäyräkoirien ammattiliiton aktiivijäsenet Kontioniemestä


Vasemmalla tuttu pyörykkä, oikealla jättiläinen.

Tässä pussi, kuittikin meillä on tallessa.

14 kommenttia:

23. helmikuuta 2013 klo 14.39 Aliel kirjoitti...

Hups, kyllähän sitä itsekin yllättyisi tuollaisesta näystä!

23. helmikuuta 2013 klo 15.32 Marja-Leena kirjoitti...

Heh, koiran välipaloiksi nuo saattavatkin olla mitä sopivimpia. Sorry nyt vaan HK, minä en itse ikimaailmassa söisi enkä syöttäisi perheellenikään. Sinuna tekisin ilman muuta valituksen. Voi hyvinkin olla, että saatte hyvän korvauksen kyseiseltä einesyhtiöltä. Siis ainakin pari pussia hyviä koiran välipaloja. Terveisiä M-L ja Ossi.

23. helmikuuta 2013 klo 16.51 Anonyymi kirjoitti...

Tuohan on tuotekehittelyehdotus! Kannatan ehdottomasti kirjeen lähettämistä HK:lle, jotta lihapullista tulee lihapullukoita. Vuh!

23. helmikuuta 2013 klo 17.11 Manta kirjoitti...

Oho! Minä saan aina HK:n Mummon lihapyöryköitä. Ne on kans ihan namskuja. Mulle ei ole tuollaista jättipullaa tullut vastaan. Vaikuttaa herkulta! Ja meidänkään emäntä ei einespullia syö. Tehdäänkö niitä ihmisillekin?

23. helmikuuta 2013 klo 17.54 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Aliel: Eikö niillä ole minkäänlaista laaduntarkastusta ;)

M-L ja Ossi: Meillä on reilu viisi vuotta ostettu valmispyöryköitä ja nakkeja vain koirille. Ei tekisi mieli laittaa niitä omaan suuhun, mutta poikkeuksena ovat tietenkin Ikean pullat...

Anonyymi: Ottaiskohan ne ehdotuksen ihan tosissaan tuotantoon?! Voisihan sitä kokeilla, ainakin.

Manta: Ilmeisesti niitä tehdään ihmisillekin, mutta emäntää tosiaankin etoo jo haju käsissä, jos on pullia syöttänyt meille. Eikö se tiedä, jotta mitä pahemmalta se haisee sen herkumpaa se on. Ihmiset ovat kummia eläimiä.

23. helmikuuta 2013 klo 18.02 Myrsky ja Tuisku kirjoitti...

Onpa ollutkin oikee mahtibulla! Me ei tommosia herkkuja olla saatu ikuna. Siis ei koskaan. Voitteko kuvitella? Me ei. Siispä siältä HooKoosta voisivat lähettää meillekin pari pussia maistiaisiksi. Kyä näin on.

23. helmikuuta 2013 klo 18.12 Manta kirjoitti...

Hih, multa unohtui kommentista nimi pois. Manta on mun emäntä ja minä olen Elvis-bostoni!

23. helmikuuta 2013 klo 20.30 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Myrsky ja Tuisku: Siis eikö ikinä?! Kuinka ihmeessä olette selviytyneet ilman? Me ei voida kuin ihmetellä.

Manta: Morjens myös sinulle Elvis-bostoni!

23. helmikuuta 2013 klo 20.38 Anonyymi kirjoitti...

Ooh mitä herkkua, miks mä en saa tollasia... (Nelli saa kyllä maksalaatikkoa satunnaisesti mutta ei muita eineksiä. Tosin uskon että tuollaiset kelpaisivat Nellille)

24. helmikuuta 2013 klo 9.01 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Kaunis Nelli: Vaikka viimeisimmässä erässä olikin selvästi totutusta poikkeavaa laatua, suosittelemme kokeilemaan näitä. Nämä ovat tehneet lenkeistämme välillä oikeita unelmapläjäyksiä.

24. helmikuuta 2013 klo 9.07 Maria kirjoitti...

Voihan ryökäle mikä PULLA! Jotensakkin emännän silmään se pienempi on parempi, mutta varmasti mäyräkoira ei panisi pahakseen jos tuollaisia saisi ihan ostettua hyllyltä:)

25. helmikuuta 2013 klo 8.55 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

MarMa: Meilläkin saadaan tuollainen pulla joskus heihei-namina tai kiitokseksi iltapussillä käynnistä, joten olisi loistavaa mikäli pullat olisi aina tuollaisia jättiläisiä. Se siirtäisi kivasti mäyräkoiran ainaista nälkää.

28. helmikuuta 2013 klo 8.55 Aikku kirjoitti...

Voihan pulla, kun noita meillä ei ole vielä ollutkaan. Kun kotiväki vieroksuu eineksiä, jää koiraltakin moni herkku saamatta. Jos vaikka ostaisi pussillisen pakkaseen ja sieltä voisi aina välillä nakata koiralle pullan tai toisen. Mielellään tietekin jättipullia.

2. maaliskuuta 2013 klo 10.18 Sunan kirjoitti...

Meilläkin on todettu näiden tuotteiden arvokkuus, nimenomaan koiran nameina. Tuollaisesta jättipullasta olisi varmaan meidänkin nakkien silmät alkaneet kiilua :D