Hauskaa Joulua!



Sheriffit sekä muu taloutemme porukka keskittyy tänä yönä paistamaan kinkkua. Aikaisempina vuosina vahtivuoroista huolimatta kinkku on ollut ylikypsää (emännän syytä kaikki), mutta tänä vuonna on tarkoitus onnistua. Vaativan tehtävän jälkeen hiljennymme pyhien juhlintaan. Arkisiin kuulumisiin palaillaan viimeistään vuoden 2013 aikana. 

Toivotamme kaikille Hyvää Joulua, olkoon se täynnä rauhaa, rakkautta ja lämpöä!

6 kommenttia:

23. joulukuuta 2012 klo 21.27 MM kirjoitti...

Oikein rentouttavaa ja (onnistuneen) kinkun tuoksuista joulua!

23. joulukuuta 2012 klo 22.01 Raisa+Funi+Dana kirjoitti...

Rauhallista Joulua! :)

23. joulukuuta 2012 klo 22.43 Arttu kirjoitti...

Makoisaa Joulua hyvin onnistuneen kinkun ympärillä :)

24. joulukuuta 2012 klo 9.19 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Aloitamme koemaistannan, lopputulos ainakin näyttää paremmalta kuin aikaisemmin. Apukokitkin saivat nukutuksi,vaikka herkullinen kinkun haju saattoikin aiheuttaa kuolaamista unissaan.

31. joulukuuta 2012 klo 11.27 Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta! :)

ps. olen ollut alusta asti sitä mieltä, että Aslan ja Jasu muistuttavat toisiaan tosi paljon - noin niin kuin ulkonäkönsä puolesta. Ja kas, asiaa tarkasteltuani huomasin, että meidän humppatukathan ovat sukua keskenään! :) Pienet ovat mäyräkoirapiirit Suomessa, mikä on tietysti hauskaa (paitsi siinä tapauksessa kun ruvetaan miettimään astutusta ja puoli Suomea on koirallesi sukua, heh). Mutta tosiaan, Alphonsen emän emä eli 'mummo' on Tulisalon Rosita :) Ja tämähän tarkoittaa sitä, että Aslan on tästä vielä yhden sukupolven päässä kun Aslanin emä on Alphonsen isosisko :)

6. tammikuuta 2013 klo 15.40 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Maria: Kiitos samoin. Minun täytyi käydä ihan vertailun vuoksi katsomassa Aslanin kuvia ja verrata sitä tuohon omaan karvarukkaseen. Jotain tuttua siinä tosiaankin on. Jasuhan on perinyt äidiltään pään täysin ja se taitaakin kulkea tuolta Tulisalon suvulta sitten :)