Heissan!

Täällä me ollaan piiiitkän tauon jälkeen. Kirjoittelulle tai sen poisjäämiselle ei ole ollut erityistä syytä, ehkä laiskuus. Ja sehän on ihan tervettä olla hiukan poissa "julkisuudesta" ja keskittyä oikeaan elämään :)

Me ollaan touhuiltu kaikenlaista mukavaa ja lauma voi hyvin, Sohvikin. Yhden kuvan sanotaan kertovan enemmän kuin tuhat sanaa, joten otimmekin päivälenkillämme kolme videota ja toivomme niiden kertovan paremmin siitä mitä meille kuuluu. Tarkoitus olisi ottaa kyllä niskasta kiinni ja kertoilla kuulumiset ihan oikeasti. 



Alkumatkasta Diesel-Jasulla oli hiukan käynnistymisongelmia...
video-2012-07-08-11-49-34 from Sheriffit on Vimeo.
Onneksi Höytiäinen lähestyi kuitenkin ja uivat herrat pääsivät viilentämään itsensä...
video-2012-07-08-12-20-16 from Sheriffit on Vimeo.
Uinnin jälkeen piti päästä paikalliseen koirapuistoon = varuskunnan tenniskentälle.
video-2012-07-08-12-27-37 from Sheriffit on Vimeo.

4 kommenttia:

9. heinäkuuta 2012 klo 9.04 Myrsky kirjoitti...

Hianot videot, nämä kyl puhutteli. Teijän äippällä on kiva ääni, jota kyl kantsuis totella tai sitten not, keh heh. En mäkään aina jaksa olla kuulolla.

Mahtan näköstä toi uiminen. Mun tarvii kans päästä kokeileen...

9. heinäkuuta 2012 klo 10.27 Hanne kirjoitti...

Aivan mahtava luonto ympärillä, mikäs siellä on elellä, todella kaunista. Uiminen on erityisesti pitkäselkäisille koirille parasta mahdollista urheilua ja tuo pelikentällä juokseminen taas lyhentää kynnet sopivasti eli totaalista terapiaa koko lenkki!
Ihanat kolme videota, kiitos katselunautinnosta.

9. heinäkuuta 2012 klo 11.29 Alma ja kumppanit kirjoitti...

Hahaha tuo Jasun jumittaminen. :D Täällä päässä on helppo nauraa. Jone on ihana tuolla vedessä. Keppi on vasta lähdössä niin herra on puolessa välissä matkaa pyörivän häntänsä kanssa. ;) Jimi taas tuntuu tuumaavan että nuo kaksi harrastavat aina turhaa hötköilyä.

11. heinäkuuta 2012 klo 20.46 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Myrsky: Eihän me meidän äiteetä kuunnella, se höpöttää aina niin paljon ettei sitä millään jaksa koko ajan olla ihan kuulolla... Me vaihdellaan noita emännän kyttäys vuoroja, sillä muuten se olisi liian rasittavaa mikäli aina kaikki olisi sen seurassa :)

HooPee: Itse asiassa paras pala luontoamme jäi näyttämättä. Mäeltä kun näkyy kauas Höytiäiselle. Siitä on tullut tapa ihastella järven pinnasta päivän ja vuodenajan sää.

Meidän tyyppien kynnet pysyvät oikeasti aika hyvässä kunnossa ja vain talvella näytetään kynsileikkureita. Kesällä nuo kaivaa ja liikkuu niin paljon, jotta kynnet kuluvat. Viime kesäloman aikaan jopa piti pitää paussia liikunnassa, sillä Jasun kynnet kuluivat kirjaimellisesti loppuun. Saa nähdä kuinka käy maanantaina alkavan loman aikana.

Alma ja kumppanit: Nauru on välillä yhtä kaukana kuin Jasukin :) Tuo oli nimittäin jo kolmas kerta samaisella lenkillä ja samaisessa ylämäessä.

Juniorit ovat tänä kesänä keksineet, että Jone hoitaa tuon kepin haun ja Jasu rantaan tuomisen. Jonella säästyy siis selvästi aikaa, sillä se on jo valmiina menossa uudelle kierrokselle. Yksin ollessa Jone tuo lelunsa tai keppinsä kiltisti kuivalle maalle. Ja mitä Jimiin tulee se osaa esittää hötkyilemätöntä. Oikeasti se on se tyyppi jo vinkuu & vonkuu eikä anna hetken rauhaa. Videoidessa se säästää ilmeisesti kasvonsa ja maineensa...