Pääsiäinen loppui aivan liian aikaisin

Pääsiäinen katkaisi ihanasti orastavan työperäisen v*tutuksen, kyllä nyt jaksaa ainakin seuraavat neljä työpäivää. Meillä ei tänäkään vuonna kunnioitettu Pääsiäistä sen kummemmin, vaikka mämmi ja pasha olikin ostettuna sekä Sohville kasvatettiin perinteisesti herneenversoja. Meillä ainoastaan nautittiin leppoisista vapaista, auringosta, ulkoilusta sekä lautapeleistä, hyvää seuraa ja ruokaa unohtamatta.

Sheriffit saivat juosta ihan oikeasti irti jäällä ja riemu oli sen mukaista. Pieniä irtioloja ollaan kokeiltu ihan tuossa Höytiäisen jäällä, mutta mökkeillessä se jotenkin oli luonnollisempaa. Onneksemme kaikki pysyivät tallessa ja yllättävää olikin kuinka hyvin ne tottelivat pilliä, vaikka sitä ei ole juurikaan treenattu. Ainoastaan Jasun luoksetulossa on käytetty pienestä asti pilliin puhallusta. Tämä luo nyt toivoa taas tuleviin talviin, sillä kohta jäät ovat niin heikkoja ettei ainakaan meikäläinen sinne lähde. Metsään noita en vielä uskalla laskea irti, ainakaan kolmestaan. Siinä kun yksi keksii jotain vähemmän fiksua ja muut seuraavat perässä, saattaa herkästi tulla itku pitkästä ilosta.

Tuosta Pääsiäisen ilottelusta otettiin useita videoita (osittain siitä syystä, että olisi tuoreet tuntomerkit kamerassa) joista parhaimmat palat kokosin tähän teokseen.

Jäällä 2012 from Sheriffit on Vimeo.


3 kommenttia:

10. huhtikuuta 2012 klo 20.48 Tuula ja Riitu kirjoitti...

Voi luoja mitä riemuirrottelu! Mikä oli tämä musiikki? Ei voinut muuta kuin nauraa ;))))

11. huhtikuuta 2012 klo 6.01 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Tuula ja Riitu: Eikös, oli hienoa nähdä kuinka koirat nauttivat vapaudesta. Musiikki on GG Caravanin juoksulaulu, meidän uusimpia lempibiisejä :)

14. huhtikuuta 2012 klo 22.14 Anni kirjoitti...

Juostaan, juostaan! Tuo se on täyttä koiranelämää.