Jaskalle morsian

Niin se vain aika kuluu. Perjantaille on varattu Jasun rokotuksille, herran rokotuksista kun on jo vierähtänyt vuosi. Samalla käydään näyttäytymässä muutenkin, sillä Jaskalla on noita miehisyyteen liittyviä ongelmia. Lisäksi Jone on riutunut jälleen ihonsa kanssa :(

Aika kyllä kuluu kuin siivillä ja meidän nuorin Sheriffikin on syksyn aikana löytänyt itselleen tyttöystävän. Rakkaus oli niin kova isku pieneen koiraan etten olisi yhtään ihmetellyt, mikäli äijä olisi ilmoittanut pakkaavansa tavaransa ja lähtevänsä Renen matkaan. Niin haikeasti se katseli tytön lähtöä, korvat ja rintakarvat takkuun nuoltuna.

Rene, kotoisammin Reiska, on siis ihan oikea dobermanni. Molemmat ovat reiluja vuoden vanhoja ja onhan näissä muutakin yhteistä, väri. Jotenkin koomista katsoa näiden huimien leikkiä, toinen kun näyttää olevan yhtä koipea ja toinen on pelkästään selkää ja karvaa. Joka tapauksessa leikki sujuu ja vanhemmat Sheriffit antavat nuorison leikkiä rauhassa. Onhan niilläkin omat tyttöystävät, joten kaverin tyttöön ei kosketa.

Nuori lempi on tällä hetkellä tauolla, sillä emme tiedä koska Reiska matkustaa tänne päin, mutta veikkaan ettei Jasua kaukosuhde haittaa. Se kun saa kumuttaa viikot kuitenkin kahta aikuista urosta ja kania. Tässä pieni pätkä ensikohtaamisesta, jolloin Reiska jaksoi kiinnostaa myös "vanhuksia".


8 kommenttia:

12. joulukuuta 2011 klo 23.38 Marja-Leena kirjoitti...

Olipas siinä menoa ja meininkiä.Jasu oli kyllä kaikista kolmesta innokkain:)Terveisiä M-L ja Ossi

13. joulukuuta 2011 klo 1.06 MM kirjoitti...

Ihana Reiska! :D Jone ei selvästikään arvosta pitkiä pitkiä jalkoja naisella, kun noin jäyhästi neitiin suhtautui. Mutta kylläpäs teidän pojat osaa kohdella naisia hitusen paremmin kuin omat Casanovani. Taas oli "tyttöystävä" puhkiraiskattu, kun pitkästä aikaa pääsi Maurin kanssa meuhkaamaan. Roopekin astui ratsaille kuin vanha tekijä. Huoh! :/

Ja voi mahoton sitä nuoren poikakoiran sydäntä riipivää ikävää, kun tyttöystävä lähtee kotiinsa. Siinä ei kyyneleitä säästellä!

13. joulukuuta 2011 klo 9.31 Bemary kirjoitti...

Sai siinä dobberi olla tosi tarkkana, ettei mäykyt hyppineet porukalla niskaan möyhimään. :p Hassu video!

13. joulukuuta 2011 klo 21.34 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Marja-Leena ja Ossi: Jasu se vasta sisällä innostuikin. Rakastavaisten päät vaan kolisivat parkettiin, kun pussailivat toisiaan niin kovin. Onneksi Jaska köyrii vaan adoptioveljiään, niin ei ihan nolannut itseään tyttöystävänsä kanssa.

Mauri ja Roope: Jone tarvitsee rinnalleen itseään huomattavasti vanhemman naisen, johon voi nojautua. Oikeesti se mieltyy kaikkiin yli 7 v daameihin. Nuoremmat eivät kiinnosta. Herrat osaavat yllättävän hyvin olla tyttöjen kanssa. Vain äskettäin edesmennyt labbis joutui hurjan kiihkon kohteeksi. Tosin näiden kaverit on kaikki isompia ja myös topakoita luonteeltaan, joten eipä siinä paljon ole pojilla asiaa köyrimään.

Bemary: Juoksemista rakastava Reiska oli kolmen mäykyn jälkeen nukkunut koko illan, eli yhden dobberin väsyttämiseen tarvittiin kolme mäykkyä :P

13. joulukuuta 2011 klo 21.51 Anni kirjoitti...

Voi ei, videolla koomisemman näköstä kun livenä. Viime kertaisia Renen ja Jasun kiihdytysajot kun ois saanut nauhalle, niin jo ois ihmettelemistä :D Urhoollisesti Jasu pienillä töppösillä tykitti perässä ja Reino veti mutkat suoriksi. Jospa taas joululomalla!

14. joulukuuta 2011 klo 20.50 Maria, mäyräkoirien ihminen kirjoitti...

Ai miten ihana dobberi ja miten huumaantuneena Jasu tyttöä seuraa! :D Näyttää että pojan häntä irtoaa kohta kannattimistaan niin hulvattomasti se huojahtelee :D

18. joulukuuta 2011 klo 10.18 Myrsky kirjoitti...

Olipa ketterä dobberi!

20. joulukuuta 2011 klo 9.14 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Anni: Ai miten niin koomista :) Toivottavasti jouluksi tulisi enemmän lunta niin erottuisivat hyvin valkeaa taustaa varten. Teitä siis odotellaan pyhinä, en kyllä raaski vielä kertoa sitä Jasulle.

Maria: Reiska on sulattanut pojan sekä "äitin" sydämen. Kaksikko on niin täydellinen pari, kuinka vastakohdat voivatkaan hioutua noin yhteen?!

Myrsky: Eikös :) Siinä oli jopa Jimillä hiukan ihmettelemistä. Se kun on pitänyt itseään nopeana.