Ensilumilla!

Viime tiistaina ihasteltiin uutta kasvukautta aloittavaa kärhöämme (mainitaan nyt että mansikkakin yritti tehdä uuden sadon joulupöydän antimiksi). Kesän toinen tuleminen valitettavasti sai väistyä, sillä mehän saatiinkin yllättäen talvi!

Tuli pakkasta, lunta, liukkaita teitä sekä pulkkaa vetäviä lapsia. Jeiks! Tiedän että tänäkin talvena kyllästyn lumeen ja pakkaseen, mutta silti ensimmäinen lumipeite jaksaa ihmetyttää ja ihastuttaa vieläkin. En sentään ole vielä kaivanut suksia tai pulkkaa esille, mutta lumienkelöinti on himoittanut, niin ja jouluvalotkin tekisi mieli viritellä. Tosin talvi taitaa ennusteiden mukaan jäädä lyhyeksi, joten ehkä hillitsen itseni ja jätän ne valot ripustamatta. Nautin sitten naapuruston valoista tulevissa vesisateissa ja ankean pimeissä aamuissa.

Kärhö joka puhkesi kukkaan marraskuussa

Junnut lumilla lelunsa kanssa

5 kommenttia:

23. marraskuuta 2011 klo 19.50 Paloma kirjoitti...

VOi kun mekin saataisi tänne meille pian lunta ja pakkasta. On niin pimeää, että joutuu taskulampulla etsimään koiria takapihalta :) maa on niin kurassa että märkien tassujen jälkiä on asunto täynnä:)
Rapsuja!

25. marraskuuta 2011 klo 8.05 Aikku kirjoitti...

Meilläkin OLI lunta, ei ole enää. Maa on mustana ja lenkillä tarvitsee taas otsalamppua. Kuukauden päästä on joulu ja hanget korkeat nietokset?

25. marraskuuta 2011 klo 16.54 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Paloma: Valitettavasti lumi suli ja mekin joudumme etsimään koiramme lampun kanssa. Lisäksi sisälle kantautuu ½ kiloa hiekkaa päivittäin. Rasutuksia myös teille!

Olli: Myös meillä oli lunta. Valitettavasti nyt taas kuljetaan pimeydessä ja vesisateessa. Kummaa kuinka sää voi vaikuttaa mielialaan. Rapsutteluita!

29. marraskuuta 2011 klo 15.46 MM kirjoitti...

Voi että, lunta! Ei täällä vaan ole. Tai oli, mutta se suli iltapäivään mennessä.

Loppuisi jo tämä vesisade, niin mäykynkin saisi lähtemään vapaaehtoisesti lenkille. Tänään se yritti taas piiloutua sänkyyn lakanoiden väliin, jotta välttyisi aamulenkiltä.

30. marraskuuta 2011 klo 8.55 Sheriffit ja palvelusväki kirjoitti...

Mauri ja Roope: Kun vaan pysyiskin nuo lumet. Kuvassa olevat sulivat, mutta tilalle tuli uutta entistä enemmän :) Vahva epäilys on kyllä, että nekin sulaa vielä pois. Koirat on kyllä tykänneet lumesta. Jasukin vimmaa kuin viimeistä päivää hangessa niin ja ihmislasten tavoin myös syö lunta. Toivottavasti teillekin satelee hippusia!